Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam pročito
@Vandal6 Nisi jedini
pseto balijsko kakve veze ima srbija sa NATO-m? mamu ti j*bem huskacku sve radite samo da odrzite napetost medju ovom prokletom sirotinjom. na djeci ti se vratilo trulezu i nakazo
Dolje Bakir Izetbegović! Bosna i Hercegovina Bosancima i Hercegovcima!
Opet ti glasaj za Nikolu Poplasena
tommy lee jons sere pravo...
Da nema susjeda sto bi bilo milina. Vi bi onda se samo fokusirali na ekonomiju jer ste skolovan kadar.
Pa mijesali su se i Crnoj Gori, svim silama pokusavali da ih odrze izvan NATO-a, cak i pokusali ubiti premijera al nije uspjelo. Sto se tice BiH, tu ce se odigrati 3. epizoda NATO intervencije na Balkanu ubrzo, sve "mirise" na to nazalost!!! Srbi ce pokusati da uvuku BiH u sukobe zbog bosanskohercegovacke opredijeljenosti za NATO.
Halo prorok!!!! Ti li si Muhamede?
@Vladimir71 Muhamed a.s. nije bio nikakav "prorok" vec Boziji poslanik.
ma kakviiiii. otkud ti to? zašto bi se Srbe tako ponašale kad ste vi prema njima krajnje korektni? pazi: još malo pa ode i Turska iz Nato a s time i vi u zaborav za EU i Zapad.
mislim na Muslimane, ne na tzv BiH
Koliko god bijo ili nebijo u pravu on je najveci ljigavac koji je izasao iz Bosnjackog korpusa,cak je mnogo gori i od Lagumdije,jedino jos takav ima Radonjcic...
Muslimani bi se trebali ponasati kao i Srbi 71.godine kada su postali nepriodni najmladji narod u svijetu. Srbi su casno to podrzali.
Kod Sifeta vrijedi ona: "jednom poplasen vazda poplasen."
Ko je ovaj?
Ne da će uslvljavati nego će potpuno blokirati. Dobrosusedsski odnosi neprijateljskim metodama, baš kao vi u slučaju tužbe.
Niko ih i ne pita. Lupetanje o tome da se Srbiju pita da li ce BiH uci u NATO ima smisla koliko i prica da neko pita Albaniju da li da se Srbiju pusti u NATO.
@dundjerbob Pitaju se bosanski Srbi a oni slušaju Srbiju
Federacija BiH može u NATO, Republika Srpska neće sigurno.
A da se skinete malo Srbiji sa kurca?
je l' ispravno sifet ili sihvet?
Yebo te Poplasen a ti njega..
A nisi se plasio kad si dizao ruku za Vojvodu u Parlamentu. Kome ti seres, isprdak jedan