Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E JESTE BUDALE, BOLI GLAVA.BOLJE VAM JE RADITE NESTO.JEBLI VAS I BALIJE,USTASE I CETNICI.CAST SVIM DOBRIM LJUDIMA BEZ OBZIRA NA VJERU.TESKO JE BITI I OSTATI COVJEK CITAV SVOJ ZIVOT.NEMA NIGDJE IDIOTA KAO STO IH KOD NAS IMA.PROBUDITE SE.
turko tebi svaka cast , a tebe jarane jebo i tito i njegovi komunjaci, jer dok je takvih kao ti biti cemo uvijek KLANI.
Da mi ubijamo njegove doveli bi se na istu razinu na kojoj je on! NISMO MI KO ONI A I DOSTA NAM JE RATNIH SRANJA! TITO PARTIJA
ZAR STE TOLIKO SLABI VI BOSANCI DA NE MOZETE DA UHVATITE JEDNOG STAROG CETNIKA NEGO DA VAS LAZU SFOR-OVCI.ZAR VAM NIJE NANIO ZLA DA SA JEDNOM BOMBOM UNISTITE NJEGOVU PORODICU JER JE ON MNOGO VASIH UBIO.
PU, PU, uhvacen si!!!! Izlazi!!!!! E, haj' sad ti nas ganjaj. Tvoj je red. SFOR GAMES | 12/01/2004 08:43:02 Hehehehehehehehehehee,e to je TO.Svaka chast za SFOR GAMES>Hhehehehehehehehehehehehehehehehehehe..............
PU, PU, uhvacen si!!!! Izlazi!!!!! E, haj' sad ti nas ganjaj. Tvoj je red.
Drustvo za zastitu zivotinja barata cinjenicama kako u sumama iznad Sarajeva (Bosnia) obitava neobicni humanoid koji je vrlo slican sjevernoamerickom BIGFOOT-u ili pak cuvenom himalajskom JETI-ju. Ovo unikatno sumsko stvorenje nazvano je RASHOMAN.
Ma nek' si ti Italy u Evropi pa nam nekako lakse a ...
Ma nek' si ti Italy pa nam nekako lakse a ...
i p. vam materina bezobrazna, skinite se sa foruma vise, pustite ljude da razmjenjuju kreativne misli i ideje!
Ceto je bruka za Srpski narod, isto kao sto je Jeko bruka za sve Bosnjake. Stidite se svojih komentara, i svojih odgovora! Ako neko provocira ne znaci da moras biti govno k'o i on. Nasi ljudi su takvi: svi hoce u Evropu, svi pricaju kako smo multietnicka drzava, svi su puni tolerancije i ljubavi jedni prema drugima, a na prvu provokaciju postaju najveci primitivci na planeti, psuju majku jedni drugima... Stoko glupa! Mrs svako u svoje pleme! DaBogda NIKAD NE USLI U EVROPU!!! Kako ste bijedni i zalosni, treba vas na planinu poslati, da ne smetate onima koji zele i zasluzuju u Evropu. Prijedlog za one normalne: od neke od okolnih planina napraviti "karantin" gdje cemo drzati sve "inficirane". Naravno, sve ih poslati zajedno, vehabije, cetnike, ustase, sve drzati zajedno!
uhvatili su ga i opet pustili!!!!ovo je iz pouzdanih izvora!!!
komentar
ma mi bi ga davno uhvatili da ga ta medunarodna stabilizacija necuva
MA VIDI GA KAKO SE OBUKAO, PAS MU GA ZABIO ISTO KAO DA JE NA BARIKADAMA '92 AJ SAD ZNAJ JE LI VLAH IL JE BALIJA???