Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovako su Dzemala Bijedica ubili, ko zna mozda je i u Makedoniji neko nesto ubacio ili pokvario. Dijelovi aviona se traze minimalno u radiusu od 50 km. Znam kada je Dzemo poginuo.
Ovo, brate smrdi isto kao i odbrana Srebrenice od strane SFOR-a. Ta gamad se i dosad pokazala za koga radi dok ih mi placamo iz jako skupih kredita koje nam kao njihove zemlje povoljno daju. Ko to moze nasoj armiji zabraniti da se krece po Bosanskoj zemlji. Napolje te seronje iz Bosne. Dosta nam je i njihove "kulture" i podlosti. Nista oni bolje o nama ne misli nego cetnici i ustase. Makedoncima, iskreno saucesce, ali se jos uvijek nadati da je neko prezivio.
e nek si nam rekao anche...
komentar
dok se ne pomjere od tih 30 km radijusa nece nista ni naci, neka traze malo vise okolo, mada dok je sfor pored nas i njih, nista nece naci,.. i na kraju nece ni snositi posljedice, niti ce preuzeti odgovornosti, a najlakse im je reci,: ovuda ne mozete proci i bla bla bla uh, "blago nama" s njima
e blago nasim vlastima dok cekaju izvjestaj od SFORa, ne moraju ti nikome racune polagati, ko ono onomad kad su pijani amerikanci izresetali auto na bjelasnici, sta bilo? nitaaa....
nisam ni ja, pa sta!
SFOR (citeaj Francuzi i Englezi) opet plivaju u mutnim vodama. Nebi me zacudilo da ubrzo objave informaciju da je to "Akt" islamskog terorizma u BiH. Kako got okrenes oni nama pokusavaju da smjeste, jebem im mater francusku, matere mi upoznao sam ih, isti su cetnici, a u kucama prljaviji od nasih vlaskih seljaka, popisam im se na kulturu. Najebace i oni nekad ko`macija guza, ko`macija guza... Sto se tice Makedonaca, iskrena sucut, jer je bio covjek koji se kolko-tolko borio i za Albance, ali ima jedna stvar, umrije nas rahmetli Aljo i ja nemam bas utisak da su se Makedonci pregulili od zalosti.
ocigledno SFOR zataskava svoju "gresku"...
"Premijer BiH je kazao da SFOR nije dozvolio polijetanje helikoptera Vojske Federacije. Također, vojnici SFOR-a spriječili su specijalne jedinice MUP-a BiH, kojima nije bilo dozvoljeno da uđu u područje za koje se pretpostavljalo da je avion pao". Jebeš me, ja ovo ne mogu ni komentarisati
vratite nam nase nebo, eshdown bi morao da dadne ostavku,
Koja blamaža, užas i ofiraža. Pa stvarno nisu normalni da ne mogu naći jedan avion. Možda je i istina da su uslovi za potragu veoma teški ali svi sumnjaju na prevaru i zataškivanje. Loša stvar za BiH ofiramo se pred cijelim svijetom.
Izgleda da su ga francuzi srusili, mozda i greskom, pa sad zataskavaju stvar.
ma to su njega sfor-ovci skinuli
e jebem ti mater, kakve veze ima sad bog s ovim svim? a pogledaj tupko, sfor-ovi nadobudni oficiri su po ko zna koji put zajebali stvar, ne daju nasima da se ukljuce u operaciju, u nasoj sopstvenoj zemlji. a oni ko biva znaju sve, oni su sposobniji... treba ih govnavom motkom protjerati!