Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sdp godinama prica kako je sda dala cetvrtog delegata dodiku, a sad isti taj sdp ce uraditi isto? ne smatram ni da je opozicija puno bolja, al potrebne su promjene, sa dodikom ce ista prica i dalje bit. sve patriote na rijecima, a na djelima stavljaju drzavu pod noge..
sdp ima dva delegata pored mijatovica, i jedan df, sa tri glasa za opoziciju, mijatovic zajedno sa dodikom nema sanse..
Nominacijom Vojina Pokret za državu je direktno radio za SNSD jer nije bilo ni teoretske šanse da 30 hiljada Bošnjaka izglasa predsjednika RS, a ti glasovi su mogli otići opziciji u RS koja je koliko toliko kooperativnija kada je državni nivo u pitanju. Plan je uspio, a sada se Vojin, Dodikov igrač, gura i u Dom naroda sa istim ciljem da SNSD-u opet obezbijedi 4-tog delegata u Domu naroda kao što im je SDA prošle izbore dala.
Vala ako ti je kooperativnija Jelena Trivić koja javno podržava četničku ideologiju, od Dodika ja onda zaista ne znam. Sve je to ista bagra. Vidi samo šta ta ista Jelena priča o jučerašnjem kolegi Drašku koji se dokopao vlasti... Svi su oni mafija...
BiH trebaju tvorničke postavke..
Bio si obrenova podguzna muva a sadi si dodikova podguzna muva ja mislio da te lik proziva zato što si bošnjak a lik te prozivao stvarno s razlogom https://www.dobojski.info/drustvo-i-politika/politika/item/39996-sevlid-obrenova-podguzna-muva-hurtic-bzzzzzz-2-0-pro-bzzz-video
Čudna meni ova EU i zapad izgleda je to sve zaraženo nekim opasnim virusom.
Mafija vlada - mafijske metode
Suplja prica PRODATOG CETNIKA CETOBALIJE. sA OVOM PRICOM DAJU DODIKU CETRTOG DELEGATA u Dom naroda sa mogucnoscu da blokira drzavu. Tacno je rekao Vukanovic, SDP je osnovao Pokret za dravu da pomogne Dodiku da unisti BIH. To je uradio i na lokalnim izborima kada je tajno dovodio glasace iz Srbije da glasaju za SNSD. Narode opameti se, nema Bosnjaka u Bosni sve go cetnik-cetobalija.
U suštini nema razlike izmedju politike medjunarodne zajednice prema BiH i genocidne velikosrpske politike. Dok je jednima bio cilj utišati nas biološki, drugi nas utišavaju perfidom feudalnom etnokratijom.
Kako god ako Dodick dobije cetvrtog sljedi uz ove prethodne cetiri godine jos cetiri potpune destrukcije institucija i svih reformi
Ovo je besmislica. Podržaće Dodika na fazon sa mogu reći "nismo mi glasali za njega...."
Poslije ovakvih vijesti iz političkog života ove raspale države najbolje je pogledati kakav horor film da se čovjek malo opusti. I nemojte mi brisati komentar, ne vrijeđam, samo iznosim činjenice.
Koje ambasade pritišću? SAD i GB?
Ovo je Dodikov čovjek. Bivsi SDA-ovac dok se nije osamostalio od Adila Osmanovića. Sve se pravda jer će glasati za Dodikove.
Ovo je klasicna borba za fotelje, nije njih briga ni za narod ni za drzavu, bitna je samo fotelja i mjesto podpredsjednika NS i nekog nebitnog ministarstva. Neka je meni dobro a sve ostalo neka propadne i izgori.
Opreza sa maksimalistickim zahtjevima. Znam jednog "maksimalistu" koji je imao probkem sa entitetskim glasanjem pa je oborio Aprilski paket. On je danas u Turskoj a nama je ostavio Dodika jaceg nego ikada a BiH na respiratoru...
Evropa je protiv bilo lakvog napretka u BiH
Ukratko,ako ovi podrze Mijatovica,a ne delegata iz opozicije,jer ovi iz opozicije nece podrzati Vojina,to znaci da ce Dodik dobti cetvrtog.
Vala ako opozicija neće podržati Vojina onda i ne treba da dobije opozicija tu poziciju. Znači izbor im je da li više vole BiH ili Dodika. Ako pokažu da više vole Dodika onda neka mu poklone tog 4-tog.