Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL TO SLOBA POSTHUMNO NAGRADJEN ???
Zilha koja dobija platu za svoj posao da dobije sestoaprilsku nagradu???????? MALOUMNO!
Reketaši izabrali prodane duše, tj. sami sebe, pošto im fra Oršolić i ostali pljuvači Hrvata vire iz ce.guzi. Ali, sve se svodni na laganje samih sebe, nikog drugog ni u što nećete uvjeriti, bagro staljinističko-reketaško-crnokošuljaška!
Sesti april nije slucajno ustanovljen kao dan grada sarajeva. SESTOG APRILA HILJADUDEVTSTOCETRDESETPRVE BEOGRAD JE SRAVNJEN SA ZEMLJOM OD STRANE BOSANSKIH SAVEZNIKA, dok 29 novembar, 4 juli, 27 juli i druge znacajne datume spominju samo kad je u njihovom interesu.( sjetimo se samo zadnjeg AVNOJA za koji su zapeli k`o ludi)
HahahahahaeNVe, Zlajogluovi reketaši nastavljaju s predlaganjem Hrvata koji pljuju po hrvatstvu. Neće moći, drugovi staljinisti iz CK, nagrađujte vi, a nama je to signal (za one koji ne znaju) da se radi o najgorem šljamu.
milošević zvani \"lightshow man\" i nagrada zvana \"shits of the year\" Koji match
Opet po kljuću. To ima samo u Sarajevu. Bošnjačka kuhinja i njeni konzumenti je dobila kolektivnu Šesto-aprilsku nagradu.Da nije žalosno bilo bi smiješno. Mislim da bi stanovništvo trebalo dobiti ,,Nobelovu\'\' nagradu za patnje u miru.
KOJE SDP-OVSKO LICEMJERJE ,HAHAHAHHAHAHAH PREDLAZU HRVATE ZA NAGRADU .HAHAHHAHAHAHAHAH