Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na narednim izborima ovi ce biti na jumbo plakatima...
Koji šljam moraš biti da kradeš donacije od ugroženih slojeva društva kao što su poljoprivrednici...
prežalosno
Iskopat ce tebe Billy, ja ti kazem!
U kojoj će stranci biti Mladina na sljedećim izborima? Platforma za Progres? Pošto oni primaju sve i svašta.
Gnjide!!!
Sta Ivica Mladina kadar SDA....vau...jel ima iko posten u SDA...svi neki vjernici a svima ruke do lakata u kriminalu i nepravdi. Jel oni rade za sebe ili citavu drzavu..sta grade...stranku....porodicu..narod.....
gledaj marve seljačke!
SRAM I STID DA VAS JE DA ZARADJUJETE NA TUDJOJ MUCI. TESKO VAMA! Gledaj ovo Bakire jako dobro, ne stigne li ste pravda na ovom, sticice te na onom svijetu! Nista vam vise nije sveto, ni jadan ojadjeni i siromasni narod kojem treba da date od sebe, vi mu i ono malo uzimate. Sebi ste ih poklonili i onim vasim beli. Treba vas da dozivotnu robiju!
Bit će treći. Aprilililili
Oni kradu a nama ne dadu :(((
Ja mislim da ce im 30 dana zatvora biti dosta.
Hapsi!!!
Jadni su mi komentari koji se pozivaju na pripadnost kriminalca ovoj ili onoj stranci! Zaboli kriminalca za politiku! On će se gurati da uđe u onu stranku koja je na njegovom "prostoru dejlovanja" u vlasti!
Ljudi, kriminalcu nije bitno kojoj stranačkoj opciji se priklonio da bi pljačkao. Kriminalci, kao i narkomani, ljudi su bez morala i ponosa, vjere i političkog ili nacionalnog ubjeđenja. Narkomana mi je donekle i žao!
I na kraju dana upada Bakir i Nermin pa kaze aprilililili