Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije moja zastava. Zastavu VARTE nosite gdje hocete. MOJA ZASTAVA JE SA LJILJANIMA. Pod njom se borio i kralj Tvrtko pa sve do moga oca i mene licno. Pod ovom zastavom sam se borio za svoju slobodu, narod i pravdu. Nisam sigurno pod Vartinom.
Jeste, a onda si napravio državu sa onim protiv kojih si se borio. Ali nikako da ti dođe iz guzice u glavu da sad treba tu državu gradit, a ne nastavljat ratovat u miru.
pod ljiljanima je i ar bih pravila masovne zlocine, tako da je okaljana, da ne moze biti okaljanija kada vidim ljiljane na bilinu polju, tacno razumijem srbe i hrvate koji ne navijaju za bih
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Animozitet prema ovoj zastavi i mrznja prema Jevrejima su trenutno jedine dvije zajednicke stvari za Bosnjake i Srbe...
Mislio sam na Srbe u Srbiji -.-
E gazda, ni zastavu ni Jevreje ne mrzim. U koji tor ja sad pripadam?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ovo je masonska zastava.. nije BH gradjana.. to se zna odavno ali mi nehajemo.. :)
Pa jedino se mi Srbi izborismo za svoju zastava trobojku, ova zastava BiH stvarno ne simbolizuje nista, protiv ljiljana nisam jer je to bio grb Bosanskog viteza Srbina Vlatka Vukovica a i ljiljani se nalaze na grbu Srbije. Medjutim posto je kompromitovana od nje kao drzavne nema nista ali bi mogli uzeti neke djelove od sva tri naroda i napraviti neku zastavu na kojoj bi svako mogao da prepozna nesto svoje, ovakva kakva je u meni ne budi nista.
nametnute zastave
Uhnee sve je to bezze , SAMO LJILJANI
popishkim se na ovu zastavu
SEST LJILJANA VEZENIH U ZLATU, TO JE ZASTAVA NASA BOSANSKA !!!!!!!! BOSNA BOSNJACIMA I SVIMA KOJI JE VOLE
Ovo je zastave jedne Evropske kolonije, nista vise. Ako nema ljiljana na njoj, ona nije Bosanska.
Ne kontam, jel ovo nečiji stolnjak? Neukusno, malo više bijele i pokoji cvijet, e to je več nešto.
Zasto bi neki debilni spanac bosancima nametao zastavu: 3. februara 1998. godine, Vestendorp je sam donio odluku o nametanju Zakona o zastavi BiH, kojim je proglasio sadašnju zastavu koja se koristi na cijelom teritoriju BiH. Kada bosanci budu spancima odredjivali zastavu onda moze i on nama, a do tada, jedna i jedina zatava je ona koju su sami gradjani ove zemlje izabrali, ljiljani.
Vratite nam Ljiljane !!!
Ovo je nametnuta zastava i simbolizira mansone isto kao što kosovo ima identičnu zastavu. Trebamo se boriti da nam ljiljani opet budu zastava a ne ovo sranje.
Ljiljani mozda u BiH u granicama bez RS i HB. Htjeli ste drzavu sa Hrvatima i Srbima, snosite i posljedice. Ne pitate se samo vi, stoga ne gubite i vrijeme.
Vi se borite za ljiljane,Čović sa svojim narodom za 3.entitet, i Dodik sa svojim narodom ocijepljenje RS !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BiH se voli i sa zastavom,i bez nje.Kakva god da je,moja je u srcu.nekima nista ne valja
Zastava ko zastava, svaka ista, samo sto je ova beha pri tom i ruzna...
tata ti ruzan
dobar reklamni potez fabrike baterija VARTA, ali zbog zloupotreba i naopakog okretanja reklame mora se vratiti zastava http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201303/589802/porucila-je-varta.jpg
Ovo je moja zastava a ne ljiljani jer su u ovoj drzavi gradani koji se samo smiju zaliti ovdje na klix-u
Jebem ti familiju u usta ko se ne smije zaliti svaku utakmicu nosim zastavu Armije BiH ti mi nasao ovdje nesto pricati pickice sto mi ne kazes u lice
dragon storm hajde meni reci kako se zoveš i gdje da te nađem