Komentari (363)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivno, ali ocekivano. Mene bi iznenadilo da se ponasaju civilizovano.
Tačno, očekivano. Šešelj je svoje odigrao, dobro se i zabavio, nažalost. Puno je razloga. A šta sa ovim koji to sve "slave" a imaju cca 20 godina? I bili bi kao VO-jo? Već sutra?
@almanah Hmm... ja ne mislim da je Seselj svoje odigrao. Ja mislim da je zapad svoje odigrao. Seselj je samo pijun, kao i njemu slicni na svim stranama. Balkan se ne razlikuje od Bliskog Istoka vise, jer je mrznja jedino sto je ostalo. Zbog te mrznje Balkan nikada nece napredovati. I zbog toga smo svi kolektivno gubitnici...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nemaju hljeba da jedu a nešto slave!! Glupog naroda Boze dragi
skupila se saka budala , napisati prijavu za remecenja reda i mira. pozdrav iz RS
Bilo bi čudno da je drugačije i vjerovatno bi nas metor zbrisao sa lica zemlje!
pojedini nemaju nimalo ljudskosti u sebi sramota
Camile glupi bosnjace,zar im jos uvijek vjerujes?
Dodjite nam malo u Sarajevo da se provozate. Bicete fino docekani, imacete cak i problem povratka, koliko vas zeljno ocekujemo. Isto tako i Seselj moze doci u Sarajevo i vise nikad iz njega nece otici, koliko ga samo zeljno ocekujemo.
Mene cudi samo zasto mi kao bosnjaci ili evo da se bolje izrazim drzavljani BIH koji volimo ovu drzavu uopste pokusavamo voditi dijalog sa ovim srbima ili preciznije cetnicima s kojima se ne moze pricati. Pa vidi i corav cuje i gluh da su to licemjeri drski i podmukle hijene s njima nema dogovora s njima nema rasprave s njima treba samo na jedini nacin koji razumiju a to je primitivni ako oni vrijedjaju pa daj da im se ah ah ah mamice pa da vidimo dokle ce. Jer sutnja je odobravanje a mi ovim dzukelama i previse sutimo...
@CedoPantelija ...Nakon Turskog osvajanja Balkana, Srbi su bili tako vjerni i odani Turcima da su se za Turke borili protiv Bosanaca koji bi se pobunili protiv Turske samovolje. To je bio osnovni razlog Turcima da tokom svoje vladavine na Balkanu provedu niz reformi čiji je cilj bio pokloniti Srbima 6 bosanskih oblasti preko Drine, kao i autonomiju i nezavisnost od Carigrada. Tako su "Srbi izašli na Drinu" i tako je Drina postala "granica" - voljom Turske - kao nagrada Srbima za pokornu službu!
...Koliko god su Srbi bili nagrađeni za pokornost, toliko su Bosanci kažnjeni za nepokornost. Bosanski plemići su bezbroj puta ustajali protiv turske vladavine. Najveći otpor pružio je Zmaj od Bosne, gradačački kapetan Husein. Poveo je vojsku protiv Turaka ali je otpor ubrzo ugušen. U gušenju otpora protiv Turaka učestvovali su i srpski plaćenici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.” (Dobrica Ćosić,)
@skywalker4 Lijepo je procitat knjigu ma ko je pisao.Dali se slazemo sa autorom to je?
Dobrica Ćosić Čovjek Ideja Mržnja Ovdje u Valjevu, u nekom pomirenju, sa sve manjom međusobnom mržnjom, borave srpska i austrougarska vojska. Na jednoj vatri griju se pobjednici i poraženi. Ujedinjuje ih zima, bijeda, isti strah. I slobodni i zarobljeni, nemoćni su pred vašima. Da li se to gase razlike, mržnje, ideje, svi uzroci rata? -dobri cosavi Dobrica Cosic
E moj Camile. Koji si ti glupson jb te Vucic eto ti saradnika i kampanjona. Sutra bi te on prvi zaklao
zar srbi imaju za golfa 4???? dao vam seselj para sto vam je keve kar*o...
Na vrh isplivali iz istog razloga kao i on - zato sto su govna.
Halo, u vas se hodža dere bez veze samo, gdje nema ni jednog muslimana i niko ne kaze da provocira srbe. Neka se dere ko ga yebe što se peo gore pa nemoze da sidje.
Ovo se dogadja kada politika upliva mjesto pravde...Da je taj isti sud na vrijeme kaznio sve one koji su cinili zlo na Balkanu,da se pravda nije provodila selektivno, da zrtve jednih nisu bile vrijednije od drugih, ovakve stvari tesko da bi vidjali...Sokantno?Zasto bi bilo? Nista sto se vec nije dogadjalo sirom BiH, u razlicitim prilikama...Od Mostara, Sirokog Sarajeva,Zenice,Banjaluke,Bijeljine...Ovako izgleda politicka pravda...Ovako kusamo sto su drugi skuvali...
Ovdje se ne radi o tome je li kriv ili nije, radi se o tome da li mu se moze dokazati krivica ili ne moze. I moje subjektivno misljenje je da je kriv, ali posto nema pravnih dokaza onda ga je nemoguce osuditi. Hag da je imao dokaze osudio bi ga. A rijeci nista ne znace bez dokaza.
Neće da kažu da je Munira uzela pare, za Seselja da ga ne tjeraju dalje. Pogledajte njenu imovinu, a do rata imala samo jednu mršavu kravu.
Neće da kažu da je Munira uzela pare, za Seselja da ga ne tjeraju dalje. Pogledajte njenu imovinu, a do rata imala samo jednu mršavu kravu.
Ma nabijem ja i ovu trojicu retarda i sve vas koji ste uzrujani i potreseni zbog tri kripla. Ako vam je ovo pokvarilo dan onda ste isto opterećeni previše nacionalizmom. A ako ste strpali po ko zna koji put zbog ovoga sve Srbe u isti koš onda vas opet nabijem. Ni za 50 godina ovdje neće biti racionalnog razmisljanja i mirne glave. Ložite se na gluposti koje ne doprinose vašem životu na nikoji način.
Mir na balkanu nikome nije u interesu!