Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svetosavska politika u Bosni mora biti potpuno poražena. Baš kao i ostale kleronaciklepto politike. Biće Bosna dio slobodnog svijeta......
Ne ba !!! Kakav Islamski protektorat ? Ko je to spomenuo ? To niko i ne spominje osim onih koji bi dijelili BiH. Bice jedna i jedina sa istim pravima za sve bez obzira na vjeroispovijest. Vi bi najsretniji bili da mi zagovaramo Islamski protektorat. Vama ne smetamo mi, vama smeta nasa vjera.
Okej, pošto vidim da su mi komentar obrisali instant da napišem sličan: znači li to da je ok da Bosna slobodna bude li naginje zapadnim vrijednostima, ako je tako veseli me što Bošnjaci tako razmišljaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja da sam srbin samo bi sebi postavio jednostavno pitanje, gdje su masovne grobnice po sarajevu, zenici, bihacu, tuzli… nema ih sa druge strane stotine snimljenih i uslikanih masovnih grobnica po gradovima pod kontrolom srba, pamwtnom dosta , srusene sve bogomolje koje nisu srpske, snajperisanja, masakri … ne kontam uzmes video i pogledas
Rat je kulminacija politike Srbije kojoj se pridružila Hrvatska od otprilike gašenja Otomankog Carstva. Sa “ Načrtanijama” je to objašnjeno. Prije dolaska Turaka u Bosni je postojala Bosanska Crkva, narod je konvertiran u pravoslavlje, katoličanstvo i na Islam. Muslimani nisu htjeli da se zovu Bošnjaci pa su govorili “ nas prije Islama ništa ne zanima”. Nepismeni ljudi Turci ( Omer Paša Latas) nas potamanili jer smo se bunili. Tako je to i kod pravoslavaca.
Srbin ti ne vjeruje u činjenice sa presudama potkrijepljenim stotinama hiljada materijalnih dokaza. On ti vjeruje u historijske činjenice napisane u stihovima koji se interpretiraju uz gusle.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pita vucic sta hocemo, pa hocu da mi neko plati sto sam djetinjstvo proveo u podrumu dok ste nas tvoji sunarodnjaci bombardirali 3 i pol godine. hocu da neko plati za strah moje majke i njene suze. hocemo pravdu vucicu eto sta hocemo.
a dacic na rts juce kaze sta sad njemacka treba da se zali sto su je bombradovali..koliko je lik glup, pa u nasoj prici, srbija je njemacka. i neka su vas bombardovali..cuj bombardovali, smijesno, znali ste gdje ce koja bomba pasti i kad..a nama ste u bihacu trovali kamione brasna
Naravno da je protiv rezolucije o Srebrenici. Svako realan treba da bude protiv toga
Svaki Srbin treba da je protiv rezolucije o Srebrenici.
Što smarate vise sa tim glupostima. Vučić je svoj čovek, čovek koji ima svoje mišljenje i svoj stav po pitanju svega.
U Srebrenici se desio strašan zločin ali ne i genocid za koji optužuju Srbiju i njen narod.
Ajde balvani koji bre genocid vaša Nemačka je počinila genocid u više ratova a sada sa vama večitim slugama izmišlja kojekave rezolucije o Srebrenici.
4 divlja vepra na slici.
Pogledaj hrpu genocidaški govana smrdljivi!!!!
Zar oni stvarno misle da će posta nezavisni i tako živit pa ja bi prvi da se odcjepe u Vrbas koji protiće kraj mene iz Jajca prosuo bojni otrove hemiske otrove ako neće bit i moje i tvoje neće jaro bit ničije nema života kaput.
Kakav naslov,Klix,pozavideli bi vam i Naser i el mudzakurac...dini.
Baš mi ih je žao. Kako samo izgledaju jadno i bespomoćno dok ovako panično cmizdre...
Naravno da su protiv rezolucije i zločin u Srebrenici. Nije njima sikiracija što će se RS ukinuti. Sikiracija je što Srbija mora platiti ratnu odštetu BiH. Njemačka od kraja drugog svjetskog rata do dan danas plaća struju za autoput u Belgiji. Čitav autoput je navečer osvjetljenj sve to Njemačka plaća. Nek I Srbija plati ratnu odštetu. Da njima više ne naumpadne ratovati bilo sa kojom državom.
Njihovo je da kmeče, a nase nije da likujemo. O sebi se zabavili
Vrijeme da svi zlo nestane na Ballanu. Vrijeme je za promjene.
Kerovi na jednom mjestu