Ja da sam srbin samo bi sebi postavio jednostavno pitanje, gdje su masovne grobnice po sarajevu, zenici, bihacu, tuzli… nema ih sa druge strane stotine snimljenih i uslikanih masovnih grobnica po gradovima pod kontrolom srba, pamwtnom dosta , srusene sve bogomolje koje nisu srpske, snajperisanja, masakri … ne kontam uzmes video i pogledas
Rat je kulminacija politike Srbije kojoj se pridružila Hrvatska od otprilike gašenja Otomankog Carstva. Sa “ Načrtanijama” je to objašnjeno. Prije dolaska Turaka u Bosni je postojala Bosanska Crkva, narod je konvertiran u pravoslavlje, katoličanstvo i na Islam. Muslimani nisu htjeli da se zovu Bošnjaci pa su govorili “ nas prije Islama ništa ne zanima”. Nepismeni ljudi Turci ( Omer Paša Latas) nas potamanili jer smo se bunili. Tako je to i kod pravoslavaca.
@SDANOZDRVA, ima Selime i drugih snimaka, ali vi to ne gledate, jer žrtve nisu vaše. Tamo gde ste došli, gde ste bili jači, učinili ste jezive zločine. Šta očekivati od naroda koji je radi ratne propagande spreman pobiti i svoj narod(Markale, Tuzlanska kapija)? i šta smo dobili, nesrećnu zemlju sa 100 hilj. mrtvih.
Prikaži sve komentare (128)