Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi imamo najidiotskiji Ustav na planeti, kakav ne postoji vise nigdje. Sve sto treba u njemu promijeniti jeste izbiti konstitutivne narode. I gotova prica. SDA/HDZ/SNSD-SDS time mogu slobodno staviti kljuc u bravu je bosnjacko-srpsko-hrvatska etno-vjerska retorika vise ne bi imala smisla posto bi ove kategorije postale irelevantne za bilo sta.
Usro si ove godine i šefa i stanicu.
Građani su umorni od etničke države-hahah. Ne znam ko daje informacije ovima strancima, 90 % građana glasa za nacionalne stranke.
Netacno. Na izbore izadje oko 55% glasaca, a od toga za etno-nacionalne stranke glasa manje od 50%, sto znaci svega oko 25% od ukupnog birackog tijela.
Sto neko ne kaze vise naglas sa su sve genocidne i uzp opstrukcije samo iz razloga sto bi im se gradjanskim zakonima obezbijedile sva prava i slobode i izbila im se iz ruke opcija da traze otcjepljenje ili treci entitet. Jer vise nikakvog argumenta ne bi imali. Zato i drze grcevito ovo nenormalno stanje, pomazu im svojski politicari hrvatake i srbije…sve u cilj “da ugrabimo sto se ugrabiti da, dok evropa htjela ili nehtjela ovdje zavede red.
koji je IP ovom serveru
Servera za presednika Federacije,kakav Komsic,Dzaferovic! Svetla buducnost vas ceka.
vrlo jednostavno i odlicno objasnjeno, svaka normalna i moderna drzava funkcionise na ovom principu... drzava ima glavni grad sa drzavnim institucijama koje vode "visoku" politiku i lokalne zajednice koje se brinu o svojim gradjanima, svaki pojedinac ima ista prava na bilo kojem pedlju te drzave... al' sto rece covjek, to sto nismo sposobni (ne zelimo) zadnjih 25 godina napraviti takvu funkcionalnu drzavu, do nas je...
Kako do koga. Ubijeđen sam da većina vapi za normalnim stanjem i državom.
ne sumnjam da nije, ali zasto onda biramo konstantno ove koji nas upropastavaju
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gradjani BiH su umorni od etnicke drzave,ali etnonacionalisti koji su na vlasti ,zahvaljujuci izbornim prevarama, koce sve promjene koje bi ugrozile njihove polozaje.Jer ovdje takozvana briga za konstitutivne narode, u stvari je briga za etnonacionalisticke stranke unutar tih naroda.
@Maatokit..a ko si ti? Po tvojim komentarima mozes biti Covic,Dodik..?
Vec 25 godina nas truju kako se SDA raspada a SDA sve jaca i jaca, cak na lokalnim izborima u dobi pandemije i brutalnih napada medija je osvojila 280 000 glasova sto je vise nego 7 narednih stranaka skupa zajedno. Za SDA nije moglo biti bolje nego sto je u KS opozicija jer ce tu na opcim izborima da napravi veliki uspjeh jer narod ce brzo da se nasiti trojke i sestorke koji vec nista ne rade osim sto vise po Facebooku.
Niko u gradu gdje su pola Bosnjaci pola Hrvati nemoze imati samu vlast jer to je nemoguce i to znaju podmukli hajteri niko snikim ne ulazi u vlast iz ljubavi vec sto mora jer tako nalaze ustav. A da se neide u takozvane koalicije je i cilj agresora jer time bi radije da se BIH podijeli. Ulazak u takozvane koalicije na svim nivoima u BIH je nuzda za opstanak i BIH i Bosnjaka, jer nećemo nikada dozvoliti da nam drugi kroje sudbinu a da je mi poput podmukle opozicije koja stoji po strani
.U svedskoj npr...covjek ima pravo na rad...a ako nije zaposlen drzava mu isplacuje socijalu.Ovdje kod nas pojedinac nema takva prava individualna.Nema ni posla ni socijale.Ovdje se prica ko je hrvat,ko srbin,a ko najveci bosnjak.Najveci rvat toboze covic jugosloven a bosnjak najveci bakir iz trezora.Ovdje ako covjek i umre od gladi,nece niko ni primjetiti...ne zanima to nikog...npr...sejdu komsica....sejdo ce nakon toga opet pricat o peljeskim mostovima i izbornim zakonima.