Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto benda sergeja trifunovića, nastupa narodni guslar Kosta Plakalović....
"srbuj makar slamu jeo"
O zlatni ljiljan, živ si!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodji na Bjelasnicu 15.12. Na Jahorinu ionako vecina nece ici jer je okupirana
Oslobodit ćemo i nju jednog prelijepog dana, InšAllah, kao što smo i vlašić npr: http://www.youtube.com/watch?v=6wAeJfGlfeo Živio 7. Korpus, Rahmet duši Generalu Mehmedu Alagiću!
4 Maharadža Samo ti prijeti ratom iz te tvoje Švedske preko interneta. Niko više ratovati neće, pa sad da se Bosna raspadne na 15 dijelova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nasikiro me odo drmnut jednu s nogu .... mislim trebu a vi odma mislili oce pivu ehheheheehheehehhe
Nešto mu se neide na Jahorinu nezna se razlog... Pičkica.....
zemlja opasnog zivljenja
Bosna i Hercegovina je srpska zemlja. Dokaz za to je njen naziv koji je imala za vrijeme Jugoslavije, skraćenica je bila SR BiH, puni naziv Srpska republika BiH, naravno i cijela Jugoslavija je srpska, pogledajte skraćenicu SFRJ, puni naziv je Srpska Federativna Republika Jugoslavija. Sve su to nepobitne naučne i historijske činjenice, koje idu u prilog tezi da je predodređeno Srpskom narodu da upravlja ovim podnebljem, ali i cijelom Evropom.
ev sad bi zaplakao od tuge.
da se samo hoce ove zabrane dolaska prosiriti pa da zatvorimo dolazak cetnika u Sarajevo sa romanije, a lukavicu blokiramo sa svih strana -nek se povezuju preko jahorine kozjim putevima
sto ti je suma..kako razorno djeluje na sivu eminenciju...najplodonosniji umjetnik mlade generacije samo zato sto drugacije razmislja postaje otpadnik u entitetu koja je do grla u genocidu i krvi a sve veliki posteni rodoljubi.
a to će sergeja jako nasekirati, garant neće moći spavati, pa normalan čovjek ne ide gdje ga ne žele....
Sergejn stari filmski prevarant. U koliko filmova je ubijao bošnjake i hrvate dičeći se da je veliki srbin, a poslije toga u drugoj režiranoj sceni nosi majicu jovana divjaka da nebi fasovao batina u sarajevu. I a kraju šta je ispalo... Za njega smo svi mi papci samo je on glumčina... Pogledajte neke filmove pa ga i dalje zovite u Sarajevo iltd...
a zamislite bre ovog srbina u nekim filmovima gdje glumi srpskog vojnika i ubija nedužan muslimanski i hrvatski narod, a poslije toga nosi majicu sa divjakom da ga nebi ispljuvali u sarajevu. V
i dzon vejn je ubijo svabe i japance pa ga niko nije ispljuvo , hajvanu gluma je svugdje na svijetu posao ko i svaki drugi samo je kod nas sve zivo nacionalno obojeno.
sokantno!!!!!!!!!!!!!!!! ovo treba biti udarna vijest dana :D :D :D
sergej spusti se do grada, a neka brdjana na brdu
1:o za četnike.
Opet o Sergeju... hoće, neće, koga briga.
Nek dodje u Sarajevo :)