BiH
2

Sergej Trifunović neće doći na otvaranje sezone na Jahorini

Klix.ba/FENA
Sergej Trifunović u lijepom društvu i sa likom Jovana Divjaka na majici (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Sergej Trifunović u lijepom društvu i sa likom Jovana Divjaka na majici (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Zvanično otvaranje zimske turističke sezone 2013./2014. na Jahorini bit će organizirano sutra u hotelu Bistrica u 19 sati, kazala je Feni rukovoditeljica službe prodaje i marketinga Olimpijskog centra "Jahorina" Zorica Jovanović.

Da bismo u sljedeću godinu ušli s još više ljubavi, m:tel je odlučio da za otvaranje sezone na Jahorini uz podršku Olimpijskog centra Jahorina, u subotu, 14. decembra, pripremi događaj pod nazivom "Dan za ljubav na Jahorini", kazala je Jovanović.

Dan za ljubav upotpunit će koncert Benda Ane Štajdohar.

Bend Sergeja Trifunovića, kako je ranije najavljeno, neće učestvovati u muzičkom dijelu programa otvaranja ski-sezone na Jahorinu.

Podsjećamo da je Boračka organizacija Sarajevsko-romanijskog regiona prije nekoliko dana negodovala zbog dolaska popularnog glumca na Jahorinu. Kao razlog su naveli Trifunovićevo nošenje majice s likom generala Jovana Divjaka tokom Sarajevo Film Festivala prije dvije godine.

Trifunović je nakon toga rekao kako dolazi na Jahorinu 14. decembra.

"Budalaština. Naravno da dolazim, nastupam sa bendom 14. decembra na Dan za ljubav na Jahorini. Spomenutog čovjeka ne poznajem. Svašta. Ne mogu da se bavim besmislicama", rekao je Trifunović za Blic.

Ipak, Trifunović neće doći na Jahorinu, a organizatori nisu saopćili razloge njegovog izostanka.