Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raspali se dabogda
Bravo majstore Izetbegović nije ništa učinio za bošnjake osim za pojedince stranačke dupelisce. Ovdje se na sva vrata uvodi begovanje a sadašnji begovi su oni koji su pokrali ovaj ubijani napaćeni,izgladnjeli i oboljeli narod Da bog da im posljednje bilo
Realno gledano, ova četvorka do kraja mandata može utjecati na donošenje boljih zakona ili budžeta kojim bi se pravednije trošio budžetski novac. Na općim izborima kao nezavisni kandidati ili uz neku drugu stranku imaju šanse Šepić i Mehmedović. Nije zanemariva šansa ove dvojice ni na lokalnim izborima. Pokazat će vrijeme, u BiH su sve kombinacije moguće.
nemam svojih političara u ovim našim intelektualnim konjskim trkama. al ljudi moji pogledajte kakvi bilmezi promovišu progres i demokratizaciju stranke!? šta to prije svega znači: progres i demokratizacija stranke? Ahmetovic i njemu slični, nisu ništa više do polupismene seoske kabadahije.
Nisam SDA-ovac , ai ih pratim kao i sve ostale...Ovaj Supic je jedan licemjer . To mu faca pokaziva dovoljno tako da se ne mora nista vise o njemu znati da bi se to zakljucilo . A , on ima toga loseg , koliko se jos hoce , da mu se pridoda . Interes vlastitog dzepa i ega je jaci od sesnaest Bosni , jelde bagro ?
Samo Ti Sepicu idi i povedi one poltrone poput Softica i CO. Tako bi SDA samo mogla jacati i jos kad se i Bakira rijese eto dobre stranke na vidiku :) Sve goli lopov i hostapler. Prepali se da poslije 2018 nema dzaba hljeba. Nadam se samo da cete se odvojeno na izborima vagati pa da vidite sta o vama bagro narod misli.
Sepic ovim sapcenjima manipulira i pokušava zadržati ekipu na okupu. No uzalud jer ostali neće rušiti svoju stranku, za razliku od Sepica, koji bi srušio i državu za - fotelju. Na kraju će ostati sam i uvjeriti se 2018. kolika je zapravo ta narodna podrška na koju se poziva. Mnogi su se iznenadili rezultatima koje su ostvarili izvan sistema stranke.
Seljacina sve mu stranka donjela i sad se bahati papak
Bakir se nije udostojio da vas još jednom sasluša - zato vi Žutom nogu! Ja, nogu, jer narod ga je nogirao odmah kada je prihvatio Fahra u zagrljaj. Samo sada neznamo ko je koga skopao za koqe. Jal Žuti Šćepu ili ti Šćepo Žutog! Ovih desetak, petnaest dana će se kazati samo. Vi momci svojim putem kako vam je narod povjerovao. Sve ostalo, bićete obrisani za sva vremena!
Probajte 69 pozu dragi Šepiću, tako da dok vam puše, pušite i vi :)
Evo ga B - SDA
Izgleda da je jedini SBB bio dovoljno čvrst orah da SDA-u razbije zube! Ne volim ih zbog nekih kretena ali svaka im cast na ovome!
ovo je Bakirovo maslo
Raspade se SDA kao Mirzino Jato a vala i vakat je inace bi noorood i dalje glasao za iste ...
Izdrzite momci i ostanite principijelni do kraja !
Identično ponašanje koje je pokazivao Mirsad Kebo, kada je ostao bez funkcije. Slično je i to da se svi benefiti koje je prije imao (u Šepićevom slučaju enormno bogaćenje i stan od 300.000 eura u najelitnijem dijelu Sarajeva, te mjesto zamjenika ministra civilnih poslova odnosno nekoliko mandata na federalnoj i državnoj razini) otpisuju a stranka i predsjednik proglašavaju za neprijatelje i tobožnje izdajnike narodne volje. Zreo za Radončićevog samostalnog sindikata.
ne sekram e ja za SDA, sad ce dodik da pomogne stranci sa svojim glupostima i idemo opet 20 godina braco
korupcija im došla glave..