Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahahaba ti ćeš pozvati , jado
Svi koji su srusili danas budzet ne zele izbore,saznati ko su i organizirati proteste protiv njih...
Saznao sam u meduvremenu da je SDA podrzala buzet BH,a sh-i uzp ga oborio...Srbi se boje gubitka Banja Luke(stanivukovic kamdidat)Izgubljen CIK(nema malverzacija vise) i u konacnici srbi/hrvati ruse budzet i ne zele izbore. Na kraju ce kvinta primorat sh-i pakt na disciplinu i odvovornost...
Ne vjerujem preletačima koji su cijelu političku karijeru proveli u SDA a sada su njihovi najveći protivnici. Dobra je ova izjava ali Šepić i slični su i dalje papci !
E ti ako budeš pozivao narod, tek neće niko izaći na ulicu. Nađi sebi posao, dosta si preko politike na grbaci bio, svima beskoristan.
Evo selje - belje
Jbt. kako se lako postaje demokrata kada ti oduzmu dugogodišnje beneficije. Dok je SDA kupovala stanove, auta, omogućavala visoka primanja, zajebavanje na račun naroda, putovanja i ostala preseravanja, niko od njih nije bilo bolji, Je l' tako Šepiću?
@VOXpopuli2017 *bio ... Dok malo materijalno ne ojačaš i ne popraviš saldo na računu, do tada si potrčko i ljigavac. Sve ti paše i sve je ok. Kasnije formiraš svoju stranku i kreneš prodavati demagogiju i floskule.
Ti ni familiju ne možeš pozvati...
Šepić , Konaković , Bajrić Hadzikadunic sve su to papci SDA stranke
Pa ajd sutra povedi?
Ovi što bi izlazili na ulice, da vidimo šta bi tražili? Svaki protesti moraju imati definisane zahtjeve, koji su to?
@ZmajOdBosnae ciji si ti papak?
Tebi što na ulicu izađe ja im svima ćevape plaćam ...
@horhevaldanosa takvim kao sti ti licno, nikada necemo imati demokratsko pravo, nisi ti za politike, niti za javno diskutovanje.Jad se krije u tvom bicu.
Kako da znamo protiv koga protestovati kad ih ima vise nego nas sirotinje
Ti ne možeš sakupiti 2 radnika drva da ti slože, da natod na cestu izvodiš....
Daj ba sepicu imas tri glasa iza sebe.zivio si kao i konakovic godinama, mozda i deceniju sa sda i od sda privilegija i guranja i stekli ste svasta i sad prosipate pamet.otkud ti u sarajevu iz cazina nisi pao s marsa valjda.
jel to ti misliš pobjediti na izborima.... hahahah moj Senade...
Ti kad pozoves narod, ce da gori sve! :D Vic godine, ono pozvat nesto :D :D hahahahaha