Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odhebo ih Mirso,procito i prepozno lopovske face.
Gurbeti opozicije pokusavaju od 2014-e organizirati nemire,paljevine,haos...Angazovali su podkovane botove sa ciljem pravljenja razdora i razjedinjavanja Bosnjaka.Drago nam je sto u tome ne uspjevaju i sto ovih 100/200 botova optozicije na kixu nismo MI... Sira narodna masa Bosnjaka vidi sta je cilj opzicije koja zajedno sa sh-m agresorim pokusava skinuti glave Bosnjak.NIJE BOSNJO SAM ZA VICEVA PETOKOLONASI☝💪🇧🇦
Ne nosa dzaba mirso djozluke. Al namazan je to igrac, dobru igru igra, dobro ce se prodat
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mirsad može bez tebe samo ti ne možeš sam.
hahahhahha
Prepali se Mirse i vlast i opozicija. Šta će radit bez fotelje, od čega će živjeti
sepicu taman ti odgovara prezime sepas ko stranka
Moze pricati sta ko hoce ali Sepic je OK lik. A sto se tice njegove stranke na USK, svaki prijedlog i incijativa prema skupstini USK do sad je bila pozitivna i korisna. Ovo vam kaze neko ko nije glasao za NB..
Šta ja imam svojatati proteste. Ja ne protestiram. Meni dobro. Imam svaki dan za kahvu i krompiruše za tri marke. Šta mi više treba.
Pa zašto ti nisi ORGANIZIRAO PROTESTE !!!
5 stoja za ovu vijest, stvarno?
Mi kada protestujemo vi se političari otkučite.
"...Sepicu,imam za tebe prijedlog.Ako u opoziciji mislite da se ujedinite i uspijete,vi se morate zalagati za izmjene izbornog Zakona u smislu podizanja izbornog praga- cenzusa na 8%ili 10%...kako u tom slucaju partija poput tvoje ne bi bilo ni u tragovima,one bi se morale ujedinjavati,okrupnjavati i ideoloski zblizavati.I jos nesto:prvi put cujem da vlast kojoj uhapse Premijera bez njene volje,mozes proglasiti rezimom...moj Sepicu..."
Šepiću ti, Nikšić, Dino, Kojović vi ste istrošeni i nemoj te se javljat putite ovog Hadžikadića neke radi vi sve kvarite. Neće narod sa vama.
Još malo pa ce svako selo imati svoju stranku
Viri dres Sda ispod sakoa ... hahahah... samo birati nove licnosti na polit.sceni ako imaju imalo pameti, ovo sce se vrti od jaslica u strankama, i u srednjoj ziv.dobi prelaze u nove stranke, jer su prekucali maticnu stranku...
Nemojte Mirsi dirati proteste, Nije korektno. Kad je već došao do medijske pažnje nije fer oduzimati mu je. Ako se naljuti, nazvat će te pogrdnim riječima i tužiti će te učiteljici. A onda će poslije pričati da nije tako mislio.
bar lici na politicara. Daj ba vrijeme je da kompetencija zamjeni aroganciju. SDP je ispuc'o kredite, na Sepica ne treba trositi rikeci ambiciozan bez podloge. Konakovic manjak znanja, visak samopouzdanja, sa Amelom Mekicem, onom Danijelom, Okericem, i Memickom bi da pravi ozbiljnu pricu. DF nidje veze,Nasa Stranka noze do Marin Dvora sa nekim introvertnim kulturnim udruzenjima.
Vidi ovog lopine!
Ja neznam ko glasa za ovog lika....
@DunjaluckiBarjaktar To je tvoje demokratsko pravo i pozdravljam ga. Samo transparentno i demokratski u svemu i bilo bi nam, za kratko vrijeme, puuuuuuno bolje.
Eki Sepic...hahahahaha