Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šepiću ti kako si dobio nogu iz SDA ne može dan proći da ne uzmeš svoju bivšu stranku u usta. koja ti je sve dala što imaš i sad si se našao ti pametan da pametuješ . Hajde u krajinu i traži bar mjesto u mjesnoj zajednici jer to možeš jedino dobiti.
Sepicu idi cuvaj koze
treba vidjeti gdje imaju imovinu i zabraniti kako njima tako i clanovima porodice
Joj vidi mu mantilica provincijskog.Dje su one zuckaste farmerke nikad oprane sa izvicenim koljenima i bijele carapice Sepicu?
Sepic zvani moralna vertikala. Sve sto je mogao zaposlio je u drzavnim institucijama. Lik se precijenio, pucao na visoko, pa onda pedala iz SDA. Do tada su mu bili super.
Udri Her Schmidt...
Zbog onakvog mirovnog sporazuma koji ne daje drugaciju mogucnost odgovora okupatorima jedini nacin jesu nazalost sankcije.