Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kod nas sve nezakonito i neustavno. opet niko nista. bravo za raju koja je vec pobjegla, jedva cekam da se pridruzim
Vrijeme je da se na SDA kriminogene pacove i njihove žene pacovke krene svim silama. Zakonski naravno, nismo mi pljačkaške zelene fekalije kao oni. Od olimpijskog grada su napravili selendru gore od sela Tuzi u CG.
sda mafija jedino priznaje diplome koje stranka kupi u banja luci svojim clanovima koji jedva i srednju zavrse...primjer direktora stranacke udbe...
@yeba.mene.drzava .. saće mu je oduzet i opet će postat glup )))
Rektor bi trebao dati ostavku. Katastrofa je ovo sve. Studenti bi se trebali pobuniti.
Mislim da se Skrijelju zgadila SDA od ubistva prof Sulejmana Redzica. Znam da je politkicki konvertit, ali sam se licno uvjerila, da je uvijek radio u korist studenata. Studenti prije bolonje sjecaju se njegovog angažmana i pristupacnosti, podrska prof Skrijelju koji se borio protiv psihopata na PMF koji su predavali predmete "nemoguce" za poloziti.
Skrijelj ljut odkada mu svacu smijenise,pa sad papak koji ne govori dovoljno dobro jezik zemlje u kojo je Rektor,bljuje vatru
Samo jos da magistriram na tom usranom UNSA i da bjezim aBd... Stvarno jedva cekam ... Pa bilo gdje gdje nije ovakav mentalitet kao u ovoj usranoj zemlji.
Ja da sam student mene bi bilo sramota ti javno i reći.Koje su ovo crkotine od omladine.Niko da se pobuni.Da digne glas.Da demonstriraju,kao svugdje u svijetu.A i što bi se bunili 99%su sve mamini i tatini sinovi.
Sklonite ovog pacova i sa pozicije rektora i profesora na PMFu!
Ovaj Škrijelj je ko kanalizacija, sve smrdi kad prođes pored njega.Ne kazu dzaba "riba smri od glave"!!!Vi ste odgovorni za ovu situaciju rektore, niko drugi!!!
Koja god stranka dodje na vlast neki problemi sa ovim Skrijeljom...do kad je njemu mandat
Skrijelju a jel neustavno vrsiti pritisak na ministricu da se donese los zakon!?