Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto meksicka sapunica.
I pticama na grani je jasno da nema diplomu i ako je odnekud poslije iskopaju to ce bit sigurno jedna nova kopija dobrovfalsifikovana i jos bolje podmićena. I bake da nam bude vlast a sve oko njeg njegovi najblizi puni afera i skandala zbog kojeg bi mogli da ga ucjenjuju.
Zato je bitno da sda ode sa vlasti i da se oslobodi tuzilastvo oa nek rasvijetli diplome ubistva respiratore i i ostale kriminalne radnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nikad nećete ni imati, jer ne smijete. Fuj.
Pa ovo je dokaz da nema diplomu, odugovlace namjerno.
Nije ona nadarena kao konakovic, prvo trecu pa drugu godinu, 12 ispita za 13 dana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šuplje u prazno ko i država
Zato se sda svim sredstvima bori da ostane na vlasti.Dajte vise osmorka formirajte vise tu federalnu vladu da i ovoj med.sestri pogledamo u leđa,inace ce nas jos uvijek ljeciti doktorica bez diplome..
Pa šta ste dobili😂😂😂😂. Ja smijeha. Ne smijete reci da nema škole fuj.
Ja sam kao obicni gradzanin imao infrakt 2011,kad nijebbilo Sebije na KCU..Otpustili me bez kateterizacije,nisu me ni stavili na listu za kateterizaciju.Imo sam drugi infrakt 2018,kad je bila Sebija direktor,Odma cim su me primili vrsili su kateterizaciju i meni i svima koji dobiju infrakt.Nisam imo ni para ni stele ni 2011 ni 2018.Samo iznosim cinjenice.
Sta znace rijeci: "nezvanični reciklažni papir"?
Ne seri, plaćal se ta komisija ???
Tresla se gora, rodio se miš.
Realno,da je sve regularno već bi 100 puta potvrdili da je se uredu,ovako se samo zavlači dok se ne zaboravi
Svijet treba ignorisati SVE diplome sa UNSA, pa neka odugovlače i dalje.
Čerčil je davno rekao,ako hoćeš da se nešto ne uradi,oformi komisiju.
Nije se ni ocekivalo da sestra VD Dzubura sa “ad kok” komisijom ucini korisni , istinaki pomak… Uzgred, bas na povrsinu uvjek isplivaju ….
Ko imalo zna o funkcionisanju univerziteta, zna da na svakom fakultetu ( Zagreb), mora postojati u arhivi fakulteta dosije svakog studenta sa sljedecim dokumetima: upisnim semestralnim listovima, listovima ovjere svakog semestra, kao i prijavnih listova SVAKOG ispita sa upisanom ocjenom, potpisom profesora i ovjerom! Sve to mora imati i Medicinski fakultet u Sarajevu kao prepis ili kopiju, inace doticna ne bi mogla nastaviti i zavrsiti postdiplomske studije.
Nije se formirala vlast...
Do kada se misle formirati komisije. Pa eto zakljuceno je da nemaju svi dokumenti i namece se zakljucak sam od sebe da diploma nije validna.
Znači trakavica se nastavlja... Da je u pitanju diploma nekog anonimusa brzo bi se to riješilo, a za "nedodirljive" očito vrijede druga pravila. Da nije žalosno bilo bi smiješno.