Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIF je totalno nebitan za Konakovićevu funkciju, dok je Sebijino nepostojanje diplome itekako bitno za funkciju Direktorice KCUS-a i liječenja pacijenata.
O kakvim diplomama.. Pa i ptice na grani znaju da je to sve stela.
Kad ćemo znati to,a i ostale malverzacije SDA mafije na čelu sa trezorašem,jbte u štavuvali narod ta porodica,političari nula,za to treba harizma i damu,a nr,samo prošenje zlata po Turskoj pa nadalje ,to ti je kad fukara dobije vlast,ja iko je srozo bošnjakeb,oni su.
Predstava za ovce, da se misli kako država nešta radi,.....na kraju opet će biti pojeo vuk magarca i hajmo kući...
Ne zna se ko je gori, ovi što su bili decenijama u SDA, pa otišli, ili ovi koji su ostali!
O diplomi ce govoriti Skrijelj, covjek koji je sa Dinom cinio paralelnu strukturu jos u SDA, bili opozicija unutar SDA. I kao bit ce pravedan....
Sebija Izetbegović, seljanka iz Golubovaca, koja bi bez lopovske SDA bila niko i ništa, otjerala je 40 doktora medicine sa klinike u Sarajevu, 70 specijalista sa klinike u Sarajevu i 17 profesora sa medicinskog fakulteta u Sarajevu! Navodno jer su radili na dva mjesta. Ona je u isto vrijeme radila na 5 mjesta i to nikom ne smeta: KCUS, Fakultet, Parlament, Senat Univerziteta, stranka lopova SDA, itd...
Kada si član lopovske SDA, možeš sa prosjekom ocjena od 7.38 biti i asistent na fakultetu, i ako drugima zakonski prosjek mora biti preko 8.00. Kada si član lopovske SDA, možeš specijalizaciju završiti i za godinu i po, iako je drugima zakonom određeno minimalno 4 godine. Kada si član lopovske SDA, možeš prijetnjama i pritiscima biti jedini kandidat za direktora klinike, a poslije postati i član Senata Univerziteta. Tako je i Sebija napredovala!
U koje dvije države, žena nije uopste studirala u Hrvatskoj i sama je priznala. Jedino je njen muz tvrdio da je studirala i u Sarajevu i u Zagrebu, barem je on valjda mislio da studira, ili ga je lagala???
Jao sta ce dino bez diplome
Znaci nije samo sekina nego i od casnog hrabrog prepostenog kifle koji se prije izbora borio za glasove pardon narod da ne poskupi grijanje… eee a pislije izbora prc milojka 16.53% 🐑🐑🐑🐑🐑
i Suljo ti stvarno još vjeruješ u vilenjake😅 e to je taj vic...
Ovaj jedan kaze da je Znao da je ovako lako zavrsiti faks ..on bi i Srednju zavrsio..
Vodiće se logikom, ako je niko nije vidio u Zagrebu to ne znači da ona nije bila tamo već da je niko nije vidio.
Kažu da su oči ogledalo duše. A ja kažem ko se ne zaledi od straha na ove crne, čudno svjetleće okice lijevo taj je lišen svakog straha. Ti tačno vidiš u pogledu šta unutra preovladava.
..nema niko muda da donese odluka...suplja...al haj..
Pa to je vec izlobirano da ispadne sve u korist Sebije , znaci treba da zasjeda neko vijece da donesu odluku ha ha , pa ili imas ili nemas validno steceno zvanje !