Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdzijin potrcko, ublehas prve klase!
Kolaps SDP-a i SBiH-a mi je vratilo vjeru u politiku. Nakon ovog mandata bi mogli vidit i pad SDA. A ko god dodje nakon njih, da li to bio DF ili neko drugi, neka dobro razmisle sta zele! Ili cete za BiH raditi ili vas ceka ista sudbina. A ako se SDP tako brzo vrati, i sve im se Halali, onda stvarno nema se cemu nadati.
Šta sam ja sve ciljao pa nisam ostvario moj Senaide. A nećeš ni ti,ni SDP.Davno su prohujala ta vremena kada se vama vjerovalo.
Hamlet iz Donje Mrduše ili tačnije mjesne zajednice Doboj Jug. Nikšićev i Zlajin potrčko i ublehaš. Čuj demokratski izabran. Lobirao po svim općinama. Poznat kao čovjek sa hiljadu funkcija. Šupljator sa klasičnom karijerom Zlajinih pulena. Vrati se seljačiću u Doboj Jug i savjetuj onu svoju rodicu. SDP je i propao zbog takvih bolesnika i neznalica. Gori ste od SDA i nikad više nečete dobiti podršku od Bošnjaka.
giorgio malo ga zasra sa Fikret om Abdicem. U ostalo ne sumnjam samo nastavi i razaberi i ostale stranke da neko ne pomisli da drugi ne vole uhljebiti svog.
da se vratite I da isporucite dodiku jos ovo malo sto niste stigli za 4 godine...
ma bili ste i ispostavilo se da ste isti kao i ovi ..... čak i gori , jer ste ljigavci koji su se pretvarali da su za narod i prosperitet , ovi bar ni ne kriju da su im samo fotelje važne .. doviđenja prijatno
tesko sa predsjednikom "12 kila skanka"
Pitanje:Zasto SDP mrzi bosnjake???
SDP je ispravan baš zbog toga što ga mrze nacionalisti. Nisu dorasli da shvate šta znači biti za državu i slobodu, nego su i dalje pod suknjama seoskih lopova koji im prodaju mu.da pod bubrege pričajući o zaštiti interesa.
Vi vrh poltiicke scene. Nema vise vama glasova .Sad je relana situacija da se glasovi dijele između SDA kao najjace politicke partije i SBB-a kao kofol neke alternative.Vi i onaj boljitak ste propale polticike partije. Dosta se ste i jedni i drugi zivjeli na racun bosnjackih glasova po federaciji a samo ste gurali srbe i hrvate kako polticki kako ministarska i direktorska tako i kod zaposljavanja. Necete vi vise glasa dobiti od bosnjaka.
Ljudi moji lopovluku nikad kraja, sve stranke na predsjednicke funkcije kantona zna se stavljaju dokazane lopove unutar stranke, odnosno kadar koji moze pridonjeti najvise kesha i pozicija prvo za bliske stranacke kadrove odnosno po starom dobrom obicaju linearno familijarno..
Ha ha ha
Sretno.