Komentari (496)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzet će nekoliko hiljada koje bi otišle Džaferoviću čime povećava šansu Bećiroviću.
A ovih FahrOvih komentatora, ne mere se braco disat od njih.
Svaka čast na tebe ali nemoj da vređaš kakvi Fahrovi oni su moji Šćepovi razumiješ.
Ovo je najbolja lista. Lista ljudi koji su se dokazali u svom poslu i sada žele donijeti stabilnost i našem napaćenom narodu. Samo Naprijed i neka vam je sa srećom.
Danom raspisivanja izbora, svi prelazni rokovi su završeni. Ovi dojučerašnji SDAovci siluju nam inteligenciju. Dvadeset godina oni se kiselel u jednoj od najkorumpiranijih stranaka i sada kažu da oni nisu kao SDA. Jeli vas i malo stid???????????
i ovaj valja ko da radi na kamenolomu
jel se on stvarno nada nekom rezultatu il sta
heban ovaj sastav, vjerujem da može MZ izvesti na pravi put...
Kuda druze Sepic? - Vuda! :) .
SBB i Fahrudin Radnocic do apsolutne pobjede u oktobru
propao kao i njegova sda
Ovog papka je SDA bukavalno grajferom izvukla iz Bosanske Otoke i prebacila ga u Sarajevo gdje mu je obezbjedila školovanje i sve što je kasnije stekao.Eh on jes sad "nezadovoljan" politikom SDA oformio svojz stranku..ma nemoj.Pa nije narod veslo sis'o.Konvertiti tipa ovog lika,Sadika Ahmetovica,Fuada Kasumovica i ostalih nisu izašli iz SDA zbog neslaganja sa programom stranke,nego iskljucivo zbog svog uskog-ličnog-privatnog interesa kojeg nisu mogli dalje artikulisat kroz SDA.
Uopste me ne zanimaju ovi sto se vrte sve ove godine iz jedne stranke u drugu ili novu. Da nema Mirsada Hadzikadica morao bi covejk izmedju dva zla manje birati. Nek frcaju iskre!
jeKo ba ovaj?
Sepicu ne možes dobiti glasove u mjesnoj zajednici svoje Krajine a ne na Državu poznat postao jer je bio pripravnik kod svog punca
Šepiću izgubio si kompas u SDA stranci,izgubio si kompas u izvrsnoj vlasti i izgubićeš kompas i sad na izborima
Aaa koji lik ovaj Senad!?! Podrška Radončiću, jedino on ima snagu i kompetencije da bude bošnjački lider! Poštovanje Aliji r. ali Bakir je jedno ništa.... Stvorio je zemlju kriminalaca, i anarhiju apsolutnu!
tvoja je vizija ,borba za licni prosperitet a pogledaj onih faca do njega svi samo funkcije sanjaju