Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz koje je stranke Lepi?
nažalost lik je 100% u pravu, izetbegovići i SDA banda sve su opasniji i žešći, rade šta im je volja i to koriste vrlo vješto i serviraju polupismenom narodu, na sreću nemaju moć kao erdogan, ali su spremni u ponor povući sve sa sobom
Neko ko se zalaze za demokratske procedure, trebao bi stajati na strani vecine. Ako vecina u naucno nastavnom vijecu trazi smjenu onda tu doticna nema sta traziti.
Sepicu, ako vecina u nastavno-naucnom vijecu donese neku odl i da su pri tom zakonske procedure ispostovane (a koliko vidim jesu), cemu komentari da se odluke donose u porodicnim krugovima i da se ne postuje demokratska procedura? Ako je lista potpisnika stvarna (znacina vecina je za smjenu) onda bi svaka postena osoba dala ostavku ili kao minimum sama stavila tacku da se glasa o povjerenju dekanesi. Vecina protiv a ona se poziva na zakon i demokratske procedure. Nonsens.
S obzirom na činjenicu da su bošnjaci u biti nacija poltrona i uvlakača ( čast rijetkim izuzetcima ) Izetbegovića ćemo se riješit samo onda kad pleme izumre . . . !!!
Ma i ovaj se usprotivio kad je vidjeo da nema nekog velikog haira... Sve je to ista bagra..
Šepić dok je lizao guzicu klempavom Tihiću i dok je dobro kotirao sve je bilo med i mlijeko. Ne sjećam se da je kritikovao Tihićev izbor tadašnjih SDA perjanica: Keme Čauševića, Ramiza Džaferovića, Kebe, Budnje, Sarajlića, Zukića... (ova dva zadnja su prevrtaneri) A sve go lopov. A sada kada nije dobio ono što je očekivao, e sada morališe. Smeće...
kako bolan morete glasat za SDA? pa imate li mozga zrno?
Ne bih se slozio sa vasim komentarom. Upravo SDA glasaci imaju mozga. Nemaju mozga oni koji ne glasaju a ovdje pljuju po SDA. SDA glasaci su angazovani. Oni su dio piramide moci i kroz glasanje oni zadrzavaju moc i privilegije. Oni brane svoje ljude na funkcijama, zaposljavaju familiju, ptijatelje...oni su shvatili moc glasanja i demokratije. Na vlasti su oni koji dobiju glasove a ne oni koji pametuju a ne izadju na izbore.
@stefandz .. ti zombiji koji glasaju za politiku nacionalnog antagonizma u zemlji koja je sačinjena od 3 nacije glasaju za podjelu zemlje, ne moraš biti previše inteligentan da ti to bude jasno .. snaga nacionalnih pokreta je obrnuto proporcionalna održivosti Bosne .. ako je to inteligencija, sjeći jedinu granu na kojoj sjediš onda da, neopisivo su inteligentni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tvoji snovi su više od igre jer dok se igraš uvjek razmišljaš gdje ćeš da stigneš prže se nozdrve prazne se igle ;)
sa dna si se dovuko i ne vraćaš se tamo jel tako Šepiću ;)
Portal koji crni samo SDA,a svi su ista vnaGo! Ko li vas placa da mi je znati? Po mom misljenju,vi ste produzena ruka SDP-a i one pederske NASE STRANKE! CNN bi vam pozavidio kako ste u tome profesionalni.
šepicu, kad ceš shvatiti da ti nisi seka?!
biti dvadeset ili ko zna već koliko godina član sda koja je simbol takvog funkcionisanja društva i izjaviti ovo može samo lud ili bezobrazan čovjek.
Bilo je i prije tebe smjenjenih po volji ali se nisi oglasio. Zapamtite, na svakog ko se ne oglasi na vrijeme o nepravdi, dođe red
Bravo!!! Ne znam ni ko si, ni sta si, ali ovo sto zboris, svaka cast! Takvi tesko prolaze u pokvarenom BiH drustvu, ali nadati se! Imas moj glas ako tako nastavis.
VAnredno stanje nema druge, hamše zatjerat natrag u planinu ovcama, bolje je u gradu i ovcama i bolje je da muzu ovce nego nas !
NEgo čitam da Šepić uništi SDA a Sebijajoj kao proađa nove kadrove ??