Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo koji dan u limburgu mjesecu bi bio idealan.
Ne mogu se ni Srbi prepoznati u imenu grada sa imenom po okupatorskom turskom dvorcu Saraj. Hocemo konkurs za promjenu imena glavnog grada.
jedini gosti ovdje su poturice i turske zaostavine
Ja se slažem da bude 31. februara.
nek bude kad je dejton potpisan svakako je tad i nastala..
Nastala je 9 januara 1992
Podrzavam ukidanje genocidne tvorevine.
Pa to vec znamo turcine, kod vas nista novo
e ako je ovo stvarno najveći problem povratnika u RS-u... koga biramo žalosna nam majka...
21 novembar.....za sve nas....DAN KADA JE RAT ZAUSTAVLJEN !!!!
@MorbileFekalistan NEEEEE svi smo bili u istim govnima !!! samo 21 novembar
Joooooj.... kako niko da kaze da Vas boli rinaka kad PC slavi svoj dan! Dajte razglabajte o bitnijim pitanjima!
Nažalost u Sarajevu i Banjaluci teki i odvijaju se paralelni kulturni i politički svjetovi. Ovdje paralelnost znači da idu jedan pored drugog u potpuno različitim pravcima tako da ne vjerujem u mogućnost da Sarajevo kao centar Bošnjačke politike "nametne datum" ili zakon u drugom svijetu. Mi smo , jednom riječju - beskrajno udaljeni po svim pitanjima.
Manji BH entitet je ustvari rucna kocnica za cijelu Drzavu Bosnu i Hercegovinu. Da nema tvorevine vjv bi bilo puno bolje jer bi bio samo jedan predsjednik koji se pita o svemu...
Ljubi tebe Bake tako pametnog, zbog takvih kao ti smo i jesmo gdje smo. jer eto da nije RS-a onaj ekspert za šiše ne bi nikad postao ministar u Zenici, how yes no.
Pa glupane, zbog tog vaseg “jedan predsednik” je i bio rat i danas postoje ta dva entiteta, zbog toga sto ste odvojili milion i po Srba od matice. Nikada BiH nece biti jedinstvena, jedino u vasim vlaznim snovima. Republika Srpska ce uvek biti domovina svih Srba kao sto je to i Srbija do konacnog ujedinjenja.
Kakav da imaju svoj dan sem vjerskih blagdana.U ovoj drzavi mogu samo vjerski praznici biti razliciti a ostali drzavni praznici na nivou drzave od danas moraju biti jednaki i obavezujuci za sve njene gradjane.
Najbolje da im ga Bošnjaci odrede,kao što i Hrvatima sve odredjuju ;-)
31.2eto neka im to bude dan