Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ SE SDA UHLJEB POISTOVJETIO SA BOŠNJACIMA, A ŽIVI KAO I SVI SDA LOPOVI U FBIH. NAJOBIČNIJI MUNAFICI I LICEMJERI!☝️
Ako živi u Federaciji, onda ne može predstavljati Bošnjake koji žive u manjem BiH entitetu. To bi trebalo da bude pravilo: ako živiš s tim ljudima, onda ih možeš i predstavljati.
@too much snova Zivi u BiH u Bosanskom Novom . Googlaj malo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tako se godinama radi. Funkcika neka u rs-u.. Narodu bajke da se vrate da źive na svom itd. A sami dolaze na trośak budzeta iz federacije. Porodica u federaciji. Śkolovanje u federacij. Da ste na vrijeme se suprostavili odlukama u rs-u mnogo danas nebi bilo, a vako sve viśe se gradi put da se pokuśa da ocjepi a svi znamo da od toga nema niśta..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Promjeniti naziv Bosna jer tu zive u hercegovci i Hercegovina jer tu zive u bosanci. Promjeniti i Bosna i Hercegovina jer je diskriminacija da Bosna bude prva, a Hercegovina druga. Na medjunarodnom planu postaviti pitanje moze li se bilo koja zemlja zvati po jednoj naciji ako u njoj zive i nacionalne manjine koje moraju imati ista prava. Ukratko: smjesni ste i mars u dzamahiriju. Vidimo na terenu kako se borite protiv diskriminacije time sto hrvatima birate predstavnike.
Sikter u dzamahiriju
to je udar na tvoju fotelju seljacino, jel moguce da su ovo licemjerni kada daju ove izjave
Ali mi je najjače da SNSD nije podržao. Šta to znači? 👀
zar neko jos pada na ove fore
to je amo udar na tvoje bogacenje na toj poziciji a bosnjaci od tvoje fotelje nemaju nista jer ti zivis bolje nego ijedan povratnik.
KAD KAZEM NAROD MISLIM TO SAM JA. JOŠ JEDAN SDA MUNAFIK
mile njima laganini ubrizga dozu chetnistva a oni kao sivonje se zalete a mile pokupi zasluge .. lik to uspjesno radi godinama .. ON je njih vagno cim su se odazvali njegovom pozivu na nacion.jedinstvo ..tu su povaljeni krmci
A to sto predsjednik drzave radi na razbijanju iste, to nije nista!
https://www.bljesak.info/vijesti/politika/diskriminiraju-ga-bosnjaci-ne-zele-ga-ni-njegovi-ali-anto-ne-odustaje/260838 malo činjenica o stanju u BiH, pa šta ovi Osmani očekuju da se sa njima radi. Da imam vlast u RS-u našo bi par ono žešći Srba i reko da se izjasne ko Bošnjaci i onda ih fino stavio da "zastupaju" Bošnjačke interese.isto to se treba uraditi i u svim mjestima sa Hrvatskom većinom. Osmanska govna
Udar na uhljeba nije jednak udaru na jedan narod. 5 ministara u RS su Bosnjaci... ali ovi uhljebi SDA valjda odredjuju ko je Bosnjak a ko je fake.
ja sam Bosnjak, i tvoja smjena nije udar na Bosnjake
Bratiću moraš poštivati ime, poredak i integritet RS da bi bio u njenom rukovodstvu...niko te ne proziva zato što si Bošnjak već što negiraš RS
Al zato Dodo moze da sjedi u predsjednistvu nakog stalnog nepriznavanja i omalovazavanja DRZAVE?
Odmah se kriju iza naroda.Jesi li to samo ti "Bošnjak"? Prestanite, skotovi!