Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se bira po sistemu jedan cocjek jedan glas :) :) SDP BiH :))
Koga briga za ovog luzera.Baketov (p)oslušnik.Dan po dan postaje sve jasnije da u SDA više nema "jakih" kadrova.Dugo su u USK tražili ko će biti premijer i jedva su pronašli ovog Saračevića,a ispalo je dosad nije bilo goreg.Izgledan je generalni štrajk početkom marta,drugi u pola godine.Pitanje je,je li jakih ljudi u ovoj stranci i bilo.Ako ih je i bilo,"otišli" su,jer previše "pametuju" .Svi smo svjedoci da SDA polako vodi Bosnu u podjelu.Mic po mic i izgledan je treći entitet.Katrastrofa.
@1111tayson Ma isto sranje drugo pakovanje.
Semsudineeeeee Hocemo partiju komunista BiH, !!! ¡
U ovoj Baketovoj zločinačkoj organizaciji je sasvim svejedno tko je predsjednik - svi su lopovi ...! ! !
Zaljubio sam se u Muslimanku sta da radim ? Imam preko cijelih ledja orla istetoviranog,nezz stvarno sta da raidim,a daje mi signale.Nikad mi se ovo nije dogodilo
bas mi je drago uvijek prosipas nacionalizam e i treba ti to karma is bit.ch
@BosmalBoyy ma kajem se bgm,ovo mi se nikad nije dogodilo :(
PRIKAŽI ODGOVORE (38)