Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pare treba uloziti u radna mjesta, u suprotnom, uskoro nam nece trebati ni skole ni dvorane. I to u kvalitetna radna mjesta, sa platom 1200-1500KM, a ne bijednih 600KM.
Ovaj covjek,iako je iz SDA, je dobar.
Klasicni SDA feudalac koji se ponasa kao da mu je Novi Grad babovina, zaposljava svoje bliznje, daje gradjevinske dozvole bez ikakvog urbanistickog plana, samo sreca da ima donacija sa strane pa neka kinta i zavrsi tamo gdje treba.
Načelniče, HVALA TI od svih nas iz NGrada. tebe treba do života postaviti da budeš načelnik N. Grada. Sretno ti bilo
Ovo je najvece zlo koje je doslo u obliku Nacelnika. Bilo mi je drago kada je mandat dobio mlad covjek. Vjerovao sam da ce biti prozapadno orjentisan, ali ovakog nacionalistu, egocentrika, prepotentnog kompleksasa itd, grad odavno nije vidio. Posebno je pokazao pravo lice, u ovom mandatu. ABd, slijedeci izbori....
@dado78 Pa takav nam i treba, nacionalista- čovjek koji voli i diči se svojom domovinom i nacijom. Ne samo u lokalnoj nego i na svim drugim nivoima vlasti treba Bošnjački nacionalista. Pored toga je Semir i radi Bgm. Izgradio je Novi Grad ko niko prije njega. Šta je to ona komunjara i lopov uradio sviju ti?
Hodžicama se mora vjerovati... Allah ih nagradio...
Ovaj Efendic je puno poranio sa predizbornom.Lahko je u punoj kuci domacin biti kad SA kanton ima veci godisnji priliv budzeta od citave genocidke
imbecilu, ko ce ti ici u skolu, svi iole normalni ljudi odose vani.
@harko Idi i ti, ko te jeebe.
Skolu? Kome? Pa jos 2013., po popisu je bilo 42.287 domacinstava a 54.011 stanova u opstini Novi Grad. Tj. Skoro petina stambenog prostora je PRAZNO. Kome skole? Ko ce ici u njih kad ocito nema NE porodica s djecom nego ni LJUDI. Stopa rasta broja stanovnika im je 1.0. Kompletan kanton ima stopu rasta 1.2. Da bi broj stanovnika ostao nepromijenjen, tj. da se broj umrlih zamjenjuje novorodjenim, stopa rasta mora biti 2.1. 2.1 je pozitivna nula.
@geraldklix Haj ne seerendaj.
Ponosan sam što mi je ovaj čovjek Načelnik Općine!
Cuj ANKESU HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAH ANEKSU !!!!!!!!!!!!
Bravo nacelnice jedini koji valja u sda
Hoće ovo skoro izbori?? Mislim, pljušte obećanja iz SDA, jučer Terzić obećava autoput, danas ovaj...
pasa ovi su za lokalne izbore nacelnici ako si upucen
@@vezirac@ Ovaj ne laže.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nam se izbori ne blize mozda bih i povjerovao.
@FazniNapon220V Nisu lokalni izbori.
Svaka čast.