Komentari (421)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na to kako ce sud utvrditi odgovornost Semira Efendica zbog toga sto je prouzrokovao saobracajnu nesrecu sa smrtnom posljedicom on vise ne bi smio ostati na mjestu nacelnika opstine Novi Grad!
@mige83, Ostavka ili smijena Semira Efendića sa mjesta načelnika općine koji je ubio nedužnog pješaka Emira Selimovića.
Sad ce ga fasisticka SDA postaviti na mjesto premijera KS. Tako oni nagradjuju. Sta zna bakirova prcija sta je moral
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok se zvanično ne izda izvještaj o autopsiji i izvještaj vještaka, nemam nikakvo mišljenje, osim da je strašno za Semira i porodicu nastradalog.Iritantni su komentari pojedinaca,koji i ovaj nesretni događaj vide kao povod za pljuvanje.Lesinari vam, ljudi ,kruže iznad glava,a vi ,nažalost ,jedino vidite kako je Semir SDA i to je,ustvari, jedino sto neke ovdje zanima.
Član 28. (1) Vozač je dužan da tokom upravljanja vozilom obrati pažnju na pješake koji se nalaze na kolovozu ili stupaju na kolovoz.
@hazbinator9 Tako je zena zabila fiata pred nama u banderu, otelo djete rucicu od nane i pravo na cestu, u trenutku je izbjegla djete i razbila auto, izleti zena iz auta grli djete, ljubi, skloni ga sa ceste, nana ni svjesna sta se desilo, ono tren oka...
Trebalo bi tog pjesaka strpat u zatvor. Jest da je mrtav al bi trebo bar jedno 3 godine odlezat prije dzenaze. Za opomenu da drugi paze kad budu skakali pod auta nasih vrlih lidera. Mora bit da je ovo opozicija namjestila samo da bi spustili nasem vrlom nacelniku.
Ovo se svakome može desiti. Sudbina i ništa više !! Nikome nije lako i ne treba otežavati situaciju ni porodici nastradalog čovjeka - pokoj mu duši, a niti gos. Efendiću i njegovoj obitelji. Saućešće i sabur svima !
Efendicu, ja vjerujem da nisi namjerno ubio covjeka, ali stjecajem okolnosti covjek je mrtav. Trebas da odgovaras i budes kaznjen zbog izazivanja saobracajne nesrece sa smrtnim ishodom.
@preludezalude ne mora odgovarati ukoliko nije kriv, pa to je valjda i budali jasno, ali koji nivo ispod budale li si ti???
vozis 30 km a ne obracas paznju oko sebe.... ovs sluzbena strucna izjava bas govori da nije idealno sve za tebe cim si prepustio nadlezni da odluce ! iskren covjek koji nije kriv bi napiso od srca bas onako kako se desilo ako se ne osjeca krivim..ovako samo cuo je udar....znaci nisi obraco paznju !
Ima ona narodna poslovica, nemoj visoko letjeti, jer teže bude kad padneš .
Saucesce porodici. Ako je kriv, neka odgovara, na to i pristaje. A kriv je svakako jer je udario pjesaka. Sad ako postoje olaksavajuce okolnosti za njega, dokazace se. Stariji gospodin je imao ostecen sluh pa vjerovatno nije cuo automobil.
Sad će vjestak ŠEVAL KOVAČEVIĆ to sve ispeglati u skladu sa EU direktivom instruiranom od SDA, takoda ce biti kriv pjesak sto se bacio pod auto nacelnika... jos ce porodica odstetu trebati platiti! Tako to vjestak Kovačević radi u Tuzilastvu KS, inace pretplaceni vjestak kod kojeg moze sve za pare i interes!!! DOKLE VISE???
Ma da. Odveden si sa mjesta nesrece da bi dobio instrukcije sta da kazes. Priveden tek par sati poslije nesrece. Ko se imalo razumije u istrazni postupak zna da sve nesrece koje su tvoji partijski prijatelji uzrokovali od rata naovamo prati namjesten proces.
Strasni ste ljudi.. bojite li se Boga? Zato i nema napretka kod nas..kad ste svi toliko zatrovani FUJ! FUJ! KO BI NA DUSI NOSIO COVJEKA?? Bljak..nek vas je stid..malodusni i bezposlicari po klucu.
vidim komentare "bar nije pobjegao" pa na sve ovo jos i da pobjegne. ne smije covjek rizikovati gubitak pozicije, osvjestite se malo, ubiti nekoga pri brzini od 30kmh pa u sta gledas covjece, kako to vozis ne znam kakva da je ulica kako ne mozes COVJEKA da ne vidis ajde psa, macku, al COVJEKA?? SDA botovi brane svog efendica, covjek napisao na fb kako mu je zao i sve okej? joj najebali smo s ovakvim narodom zajebali smo i politiku..
Da nije Radončić gurnuo dida pod auto??? Čudi me da niko od sda poltrona to napisao...
Znači efendija išao 30 kmh, did sprintao sa 77 godina. Ko u Sarajevu ide 30????
Mene samo cudi da se Efendić u svom komentaru na facebooku-u nije okrivio Fahru da mu ovo pakuje jer on inace sta god lose uradi,to pripisuje Fahri i SBB-u.
Nadamo se da ce nadlezni organi savjesno utvrditi kako se desilo da taj covjek bude pregazen te da na to nece utjecati u ovom slucaju da je izvrsilac djela funkcioner stranke SDA pa da mu se zbog te cinjenice progleda kroz prste kao sto se to cesto desava.
Nadamo se da ce nadlezni organi savjesno utvrditi kako se desilo da taj covjek bude pregazen te da na to nece utjecati u ovom slucaju da je izvrsilac djela funkcioner stranke SDA pa da mu se zbog te cinjenice progleda kroz prste kao sto se to cesto desava.