Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sad kreće osveta o kojoj je Zutalj pričao... bagro kriminalna!
U Bih je uvijek kriv onaj ko otkrije kriminal dok su kriminalci zaštićeni kao polarni medvjedi
sve do jednog svezat u vreću i zakoturat niz brdo.iz sva tri entiteta.
to je nas pravni sistem, one koji prijave kriminal odmah privode dok istrage protiv pravih kriminalaca godinama ne micu s mjesta i cekaju zastaru
Pozovite i Baakira i Osmicu i Lorda i ostale kriminalce...
Samo.vi bookira pozovite, on ima sve odgovore
Booookire, vadi ga iz vanago....Boookire.....otvori onu jednu vrecu zlata sto ti je mati ostavila u Turskoj, za vrijeme rata, podijeli hediju sa "korumpasima" ...nemere se vako vise.
Gori je narod što glasa za vas. Koji smo mi kreten1.
Eto nevalja svašta ni pisat na facebooku
ASIM SARAJLIC TREBA KAO I KONJAKOVIC, KOJOVIC I NIKSIC POSTAT PERDONA NON GRATE U SARAJEVU!!! A VI KAO GRADJANI OVOG GRADA NEBINSTE SE TREBALI SVAKOME UVLACIT U DUPE...... E KOJI STE VI!!!! TRAZI JARANE VAN BiH, AKO ZELIS NAPREDOVAT KAO COVJEK I KAO RADNIK I KAO GRADJANIN!!!
Nešto mi fuj I ovaj Semir!!! da je prošao sve bi bilo ok I šutio bi!!! Kao sada hoće da otkrije criminal a I on je bio dio istog. Pa da nije bio u stranci ležao bi zbog ubistva!! kao on sada heroj koji je otkrio toplu vodu!!! Kadi mi se SDA ali brate ne volim ni stavljati lični interes ispred države I da se sada njeni neprijatzelji nasladjuju. Pa Ru danja se nije javio od kada je ovo krenulo!!!
Tresla se gora rodio se miš. Još jedan predmet ne provođenje zbog nedovoljno dokaza. Kao i mnogi do sada.
Bravo Sema. Reci istinu nek hapse lopove
Zasto klix ne pise o saslusanju konakovica u vezi pecata. Zasto ima vasu medijsku zastitu???
Bekir bi te nesuglasice unutar stranke malo duže razmatrao pa bi se završilo nekim ustupcima i prebijanjima, ali prava vlasnica SDA je pokrenula najoštrije mjere kojima će biti velikih posljedica za Campara Zvizdicev klan
SDA treba ukinuti, i pola clanova strpati u zatvor. Isto to uraditi i sa HDZ i SNSD. Razloga i dokaza ima milijardu.
A sto Asim nije na saslusanju?