Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav festival licemjerja. Svi se kao ogradjuju od parade, ne bi li zaradili koji poen pred krezubim biracima.
Maltretiraju nas,blokiraju,da bi nam na ulici rekli da su derpaši,..šuti i trpaj u što god hoćeš.
Sta kazes trazis minimum placu 1000km? Da se skinu akcize na gorivo? Da se izgradi autoput Tuzla Sarajevo? Ko ce obestetit gradjani koji 25 godina vozi po kaldrmana umjesto na koridiru vc...koje su tu samo ustede...za privredu BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok Rumenige proziva,njegovi ljudi grade bombu stanovnicima Dobrinje na 50 metara od njihovih stanova
Klix bas u ofanzivi na NiP ... ofirno SDAovski 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Može li neko izbaciti podatak koliko ovaj načelnik jedne općine troši općinskih para na ličnu reklamu. Pa eto ga u svim medijima, na svim portalima, rekao ovo, rekao ono, sve sponzorirano, citiraju ga ko Martina Lutera Kinga. Nije iz svog đepa platio da prenesu šta on misli, niti je klix humanitarna organizacija, niti je narod glup.
Ova LGBT pogan će uvijek tražiti opravdanje napadima na istomišljenike. Bolest i tačka to što su izlobirali da se iz stručne literature ukloni definicija da je to bolest je druga tema.
Daj Rumenige asfaltiraj ovo od Delfina do Merkatora nemoj se zezat nemožeš sa biciklom proć
Čuvaj se Rumeni da ti onaj gologuzi ne dođe u Novi Grad haman je da ti slomi ugane nogu na rupama u kaldrimi pa da te tuži
Vise su isfurali sve lazi pred izbore: kafa i secer penzionerima, davanje koje pare, asfaltirsnje sto metara ceste dvije godine, otvaranje trotoara, fasada, dojeljenje sadake. Narod se vise ne pali na to. Konkure cija u vidu 100+ stranaka je prevelika pa moraju sad naci nesto novo. I bum parada postade IN, pa se natjecu u negiranju iste.
Mali islamic, bejezi u malejziju gdje si ucio to, ovdje nam ne trebas.
Tako je Semire, ovo treba zakonski zabraniti.
Koja stoka..
Treba naše političare obrazovati... Ne znaju ni šta je sloboda, šta je demokracija.
Serim Assfendic 🤣🤣🤣🤣
Semirovo mišljenje bitno kao moj prdež
Više smisla ima tvoj prdez
Joj laznih mumina, gadite mi se
kad vidim kako ovi fasisti pjene, samo mi je zao sto parada nije bar jednom mjesecno
To Semire... u kost samo
Nemoj Semire zamjerit će ti Mirza Selimbegovic i Muamer Durić, oni imaju iskren nijet.