Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala Sejdo i tvoje se ime ove godine najviše spominjalo! I ti si nas zadeverao i to dobro.
Ne daj se Dervo, izbori se za svoj dio kolaca
Ne raraj ga živ bio.
Oni (Sejdić, Finci) su savjest Muslimana.
Ti si za to kriv Dervo hajvanu jedan.........cigančad i čifutčad nam obilježiše 2013..............pu jbm ti život.............
Pojedinici se sada "istresaju" na slučaj Sejdić i Finci (da ne spominjem koliko je tu govora mržnje o kojem je suvišno komentarisati). A šta , da nije bilo njihovog slučaja u ovoj zemlji bi sve bilo "med i mlijeko"; sve nam ostalo valja i super je, samo nih dvojica prave "problem". Licemjerje kipti na sve strane.
svima zinulo dupe za dzabnom parom...
mrs cigo u srbiju ili rumuniju. cuj cigo bi pravo da bude predsjednik.
stoo??? nisu ti dali ove godine lovu na guzove.. koliko ste para uzeli i ti i onaj cifut Bog samo zna...i opet neki qrac hoces..
Sejdicu da te malo apeliraj na te svoje, da malo smanje zahtjeve za azilom jer Boga mi nam prijete ponovim uvodjenjem viza .
kako je draga fotelja.. ne bi je materi rodjenoj prepustili... a zna se sto ne usvajaju taj zakon.. da se ne odrze izbori i da ovaj olos i lopovi ostanu sto duze... ali gledajuci kebu sinoc, imam toliko povjerenje u sve sto je rekao i nadam se da ce ostvariti sve i pohvatati lopove koji su nas doveli do ivice gladi, i fino je covjek pozvao narod da izadje na ulice.. da izrazi svoj bunt protiv svega sto nam rade.. i fino kaze.. bosna je bogata drzava, samo sto je lopovi pljackaju i ne daju narodu da normalo zivi... ljudi moji sve nam je fino objasnio, a mi cekamo... sto rek'o dino dvornik.. "kog vraga cekamo!!"
Opala cjena zeljeza?
Hebo li te i Nazif....dobijete sve na gotovo i opet hocete u njemacku.
kakve veze ovaj covjek ima sa nazifom?
Da neće nikad se dogovoriti oko sejdic a Nek si i ti nešto rekao.Radi li iko išta korisno u ovoj državi? Sve neki brada filozofi,nehljebovici,lopovi, što žive na račun građana i još pametuju.
I još nam fali ovaj kralj nehl***vića i lopova. Još samo on.
Jebo li te Finci!