Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedne o našem voždu cigančino, šta tebe briga što ga udbaško srpsko vnogo ZLOja prima naizmjen\'ce od Dodicka i Čovića, nijene! Heil Tito!
Podrska Sejdicu, NARAVNO da je dogovor SDP-HDZ jedna fasisticka diverzija koja nije ni po ni jednom ZAKONU i ETICI demokracije i po Evropskom standardu i Zenevskim Konvencijama !!! Podrska i naravno da je RBIH- potrebno vratiti NJEN USTAV RBIH - e 1992 gdje SU SVI GRADJANI RAVNOPRAVNI I BEZ ETIKETA !!! Rome je RBiH- a ko i Jevreje ODUVJEK STiTILA NA SVOJOJ AUTOHTONOJ ZEMLJI BOSNJAKA, a to znaci da su Jevreji i Romi od pamtivjeka dobrodosli na ovoj ZEMLJI Dobrih Bosnjana ! Pozdrav Vama Sejdicu i Finciju ! Jevreji i Romi ce SPASITI BOSNU, pa nek se smije ko koliko HOCE MOJIM RIJECIMA !!! Hocemo demokraciju a ne troprstasku diktaturu s*r*ba genocidasa !!! Znamo da pojedinima smetaju OBRAZOVANI ROMI I OBRAZOVANI JEVREJI koji nose RBIH-u U SRCU !!! Samo naprijed !!! PODRSKA !!!
za razliku od nekih sto pokusavaju sve blokirat sdp i hdz pokusavaju rijesiti problem, niko nije rekao da je to konacmo, bitno je dogovarati i naci rjesenje
najviše je ostalih, al koga boli k. ita, bitno je maznut šta dok si gore... ma mu li im nacionalnu
Spalit firaune ono da bude ravnopravno mrrrrrrršššš
Svi trebaju imati jednaka prava u BIH. Samo mi nije jasno kako mozes tako pricati o jedinoj stranci koja je sve ove godine govorila da ste u pravu i borila se da imate pravo glasa? A sa druge strane amnestirate stranku koja nikada nije stala na vasu stranu?
ovaj tekst kao da je pisan iz centrale SDA...doduse klixsasi su vec odavno na njihovoj strani pa moguce da su i oni to napisali
SAMO SLUSAJTE SEJDU, ON JE NAJSKOLOVANIJI MEDJU NAS CIGANI. ZAVRSIO I IMASVA TRI RAZREDA OSNOVNE SKOLE I VELIKI ODMOR.
CIGANE CIGANE CIGANE ! ! ! IDI SKUPLJAJ ZELJEZO CIGANE JEDAN. HA-HA VIDI KAKO JE CRN HA-HA !
Sejdo drz se ti svoga Aneksa i mahale nisi ti bolan kapacitet za politike
http://www.sdp.ba/novost/16363/Umjesto-podrske-konacnom-rjesenju-na-sceni-manipulacije-i-dezinformacije-u-vezi-slucaja-Sejdic-Finci evo sve lijepo pise crno na bijelo.
Pa de sad da mi i firaun bude predsjednik kvazi drzave, wahahahhahah
I ti si ocigledno cuo o tome koliko i mi svi ostali iz medija.... Lose si informisan sejdicu
sejdo mi te podrzavamo u potpunosti u bih moraju svi da budu isti ako bude trebalo svi na ulice