Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što nisu tako hitno tražili okončanje agresije na BiH.
Evropska Unija treba da se mani hipokrizije i otvoreno kaze Covicu i Dodiku da je njihovo shvatanje demokratije samo d od te rijeci i da je razlog sto vijece ministara nije izabrano zato sto Covic i Dodik hoce glasanje da svedu u nacionalne torove. Neka to uradi evropska zajednica u svojim zemljama.
Bez štapa (toljage) nema vlasti u BH
3 naroda 0 entiteta
se wanna go nacionalno \'\'osviješteni\'\' unazad 20 g. kad bude građanska država i ne bude raznih amiđića po stranačkoj dužnosti, biće bolje i u ovoj državi i ne serite više ni o državi 3 naroda kad ni to nije stanje na terenu i ko je ugrožen nacionalno nek mi se slobodno n4pushi
Sve je tako jednostavno.Samo se prihvati da su Hrvati u Fedraciji ravnopravni. Onda se rekonstruira federalna vlada i Hrvati budu u Vijecu ministara pravilno zastupljeni i eto novog Vijeca ministara.
Lako rješivo. Čim reketaši iz Stranke za kumove, prijatelje i rodbinu, crnokošuljaši - štovatelji fašiste Ante Pavelića iz Hrvatske stranke poturica (HSP), te pljačkaši i atentatori iz Lojanovića (Kradom za vlastiti boljitak) iz vlade odu zamo gdje im je mjesto - u KP dom Zenica.
Ko se lazno predstavlja magarac bio. Evropa pisa Duduku pod prozor sve sa Biltom i Lajlajcukom. Da li ce sta niknuti poslije toga vidjecemo uskoro.
Necemo formirat nista. Ja, Komsic Z, moram da vidim sa Zlajogluom koliko cemo tala izgubit ako formiramo vladu. A vi u Briselu da vas nisam vise cuo inace vas mogu gadjat svojim Zlatnim Ljiljanom pa ste ga naj.bali