Komentari (1342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🍀🍀🍀🍀SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST🍀🍀🍀🍀
OSOBA A, MOLIM VAS DA SE PREDSTAVITE: Ja sam Šefik Džaferović, Ja ću biti bošnjački član Predsjedništva BiH
Ti si samo kolateralna šteta Džaferoviću.
pusti snovi 😂
Ma nemas ti sanse jarane. Da nisi sda ne bi imao ni 2000 glasovo. Ovako ima ovih sda kozojeba i skupit ces ti ok broj ali nemas sanse. Denis je bolji kandidat, ima vecu podrsku i sretnija je opcija za bih
Sa 104 glasa jedva da si prosao na nastimanom kongrssu sda. Uzet ce te denis sa najmanje, dakle najmanje 50000 glasova.
Pored Becirovica nemaš šanse, .glasamo za pametne glave,
@SlobotaNarodu Kako te nije stid?
Pa nece reci siguran sam u poraz joj klix a
Rahmetli Alija je rekao:“Ne glasajte za one koji vam kazu ,glasajte za mene”.Dzafke nema sanse da budes prvi u Bosnjaka to je bio samo jedan i svi mu drugi vise nisu uspjeli ni do koljena se pribliziti.
Zato ti spominjes Kardelja
Kad na VRBI grožđe rodi !!!
Fahrudin Radončić do pobjede! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💪💪💪💪💪💪💪💪
✊✊✊✊✊✊✊✊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije da nema sanse, ali trenutno je Denis Becirovic u prednosti. Iako su hodze i IZ vrlo bitan faktor koji ce u znatnoj mjeri utjecati na misljenje glasaca. Realno ovaj Sefik Djaferovic je klasa za sve ostale Bosnjacke kandidate u svakom pogledu dikazan i u ratu i u miru.
Bola rat je stao daaaaavno, a danas treba paaaaaraaaa i pameti a ne hodza popova i fratara . Plate Africke , penzije Mongolske a proslo od rata 25 godina. Posto svi laju na Jugu vidi kolike su penzije bile 1970 (25 godina poslije onog rata)
"i u demokratskom procesu došli smo do našeg kandidata za člana Predsjedništva BiH". par vas 'vladajućih' glasalo i to vama demokratija? a šta je sa ostalim članovima vaše stranke? To ostali se ne pitaju/nemaju pravo da glasaju za svog kandidata? Jaka vam ta demokratija.
Zna da ce pokrati glasove imaju 25 godina iskustva , da se izborima moze nesto promjeniti ukinuli bi ih ...
Klix=DF, sram da vas bude
Fahrudin Radončić do pobjede! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Nemoj molim te, kako će on predstavljati mene kad je naprimjer kao svake godine bolestan bas u to vrijeme za obilježavanje genocida u Srebrenici. Mani se tog scepe i takvih komentara
....al u Pazaru!!