Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je dosad najiskreniji stav "medjunarodnih prijatelja". Ne ulazimo u to sta cete raditi, ali bismo voljeli da nam objasnite da i dalje mozete vracati pare, nas dalje ne interesuju ni sastavi ni raspadi.
@pascal Pa i jeste. Sve je logicno osim bosnjackog pogleda na situaciju. Jerbo, to su nasi sve tamo, ememefovi, ujedinjeni narodi, plave kacige.
Preko 70 %ekonomije i novca vrte Bosnjaci. Da Bosnjaci i Hrvati ne bace koju marku Srbima, pokretali bi
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bombardovanje Srba je izgleda opet neizbježno.
@nidje pameti, kad krene ako Bog da nemoj da bude aaaaj vucicu aaaaj milovanovicu vuline pomagajte
Bice vezi konja gdje ti pasa kaze.Nema bjezanja.
Ma šta je to sedam milijardi!? Ljudi hoće da sjebu drżavu, a sad neko zapeo za te milijarde. Na kraju, platiće Bošnjaci kao i do sada. Tolike banke propadoše u eReS-u i niko se ni po guzici ne počeša, a pre otišle na lobiranje pa sad gledamo epilog. Narode, uozbilji se. Da ne bude autra kasno!
Ma problem je sto se sva prica svodi na politiku, a niko da objasno zasto je ovo prakticno problematicno. Pored ovoga npr. pitanje je i ko ce izvoznoj firmi iz RS-a dati EUR1 za porijeklo, kako ce njhovi distriboteri lijekova prodavatinu FBIH koja priznaje samo drzavnu agenciju, itd. Milio je ovakvih primjera. A mi se uhvatili sta kaze Dodik i sta mu odgovori Dzaferovic.
ne sumnjaci kontaju, povuku se dug ce da nesane,ili mozda da neko drugi placa za iste..
Platit ce im Srbija samo da nastave to sto rade. .
A da Vi nama objasnite zasto ste pritiskali ove nase seronje da uzimaju kredite?I zaduzuju nam djecu.Hej i poslije banda isla od kuce do kuce politicara da ih ubjede da uvedu akcize kojima servisiraju taj dug.Akcize vam necu halaliti.Poslije njih evo umalo ostadosmo bez drzave a Vi bez para.
Srbi, naravno.
Zato i ljuljaju. Da ne bi vracali kredite. I prosli rat je iz istog razloga poceo.
Federacija
MMF bravo stari lihvari, ko je od vas pozajmio niste mu dozvolili da bankrotira, da vam moze vratiti. hahah njima neces ostati duzan Dodiče
Neka im odmah posalju fakturu na cijelu sumu pa neka Dodik pita Putina da mu nije sta viska sa strane po nultoj kamati.
Pa neka im zaplijene imovinu koju su opljackali od naroda.
Vracat ce gradjani RS....ko drugi....u ime veliko-srpstva bankrot na mala vrata...uz maglu u vidu posebnih sjednica, srbovanja, odcjepljenja i sl iz arsenala SNSD propagande
kredite ce placati oni koji su ih pokrali
Kao i sto je jugoslaviji nakon raspada podijeljeni dugovi na republike