Nedjelja u 14 sati
0
Sefer Halilović u Teleringu
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sto sam i predpostavio Sefere Halilovic je svojom pricom dokazao da je jedno veliko razocarenje. Evo i zbog cega: 1. Podrzava prudski dogovor! tacnije rekao je da tu ima ima dosta dobrih stvari, a nije imenovo ni jednu losu. Medjutim i slijepcima je jasno da: -se time otudjuje drzavna imovina (rusi drzava BiH) prepisujuci tu imovinu na fasisticke aprthejde. -legalizuju rezultati stvoreni genocidom jer ce preraspodjela lokalne vlasti ici po novom nacionalnom kljucu proizaslom iz dogovorenog novog popisa. -rusu bosanska drzava cim parlament rartifikuje dejtonski ustava kroz tzv ustavni zakon o Brckom. Time Dodik automatski dobija papire da izvrsi disoluciju BiH dzave. Halilovicu ne smeta genocidna tvorevina. Zvucao je iskren, sto znaci da bi i on stao iza planirane disolucije i rusenja BiH drzave sto je krajnji cilj dejtonskog procesa. On ne trazi jedinu stvar na koju imamo pravo, a to je povratak na snagu ilegalno suspendovanog legalnog Ustava Republike bIH, vec bi da uvede novi iako i ptice na grani, a narocito KOS znaju da za taj novi ustav postoji vETO genocidne tvorevine. Dakle trazi nemoguce a odustaje od onoga na sta imamo pravo i sto je vrlo lahko moguce. Jedino sto bi on kao pokrenuo je preispitivanje pljacke koju je veleizdajnicka mafija na vlasti odradila tokom i poslije agresije. Rjesavanje pitanja korupcije i pri tome zadrzavanje uslova koji omogucavaju korupciju znaci da bi se nova vlast ponasala na isti nacin u datim uslovima. Zakljucak. Ili je Halilovic dum-duduk pa ne razumije najosnovnije stvari sto se desavaju oko njega ili ih razumije ali po nalogu KOS-a, kome je nekada pripadao (pripada) i dalje radi za njih. I na kraju gledoci su prepoznali njegovo gluparenje i kaznili ga glasanjem sa 96% protiv gluposti koje je on provaljivao, mada je pitanje bilo stavljeno u formi: \"Treba li smjeniti postojecu Vladu\".
Rusio Vukovar a kasnije pljuvao po Aliji...Sefer je covjek bez karaktera...Naser nije nijednu rijec rekao protiv Alije!!!Sefer je smece!
Evo 2 je sata i nacalio sam se pored TV da vidim sta ce general reci. Do sada bio je samo razocarenje, mada nije cista situacija je li bio ucjenjen i je li ucjenjen da suti i klepne usima. Cetnici iz SDA, SbIH i SDP su mu namjestili Hag, pa se covjek nakon nekoliko godina odbranio. Njegov naslijednik koga je doveo KOS i Alija je dobio 3 godine zbog zlocina koji su namjerno planirani i izvedeni da bi se promjenio odbrambeni karakter rata i prikazale i zrtve i agresori u istom svjetlu. General sve cesce klepce usima na svoju sramotu. Sutio je dok je cetnicka i veleizdajnicka banda iz SDA, SDP pokusavala legalizovati genocidnu tvorevinu u aprilu 2006, dok je veleizdajnicka banda iz SbIh legalizovala cetnicku policiju i rusila evropske principe za reformu policije, a sutio je i dok su cetnici, srbobalije i ustase u multi-cetnickom parlamentu dejtonske BiH odlucivali da priznaju odlikovanja koje je zlocinac Radovan Karadzic dijelio. Hoce li i danas sutiti i prosipati suplju, ostaje da vidimo.