Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sefer je jedna osoba vrijedna glasa
SEFER HALILOVIĆ!
SAMO NE MOGU DA SHVATIM OVE SRBE IZ LUKAVICE I ISTOCNIH DJELOVA SARAJEVA LUKAVICA I TO.. PA NEDAJ TI BOZE DA SE ZARATI...PA ZAMISLI KAKO BI PROSLI JADNA MAJKO DOK BI DODIKOV HELIKOPTER POLETIO IZ BL LUKAVICA BI PALA SAD PA SAD...ZALOSTI JADNE JADNE SRPSKE ..
Nazad u Sarajevo Sefere! Vidi sta Vlah na Zlatistu dize! Generale samo reci, letit' cemo kao meci!!!
DOLAZI GENERALE U SARAJEVU DA RUSIMO OVAJ KRST! OCEKUJEMO SEFEROVU REAKCIJU NA OVAJ LICEMJERNI KRST...
Kako ga nije stid? Obiđe glupi narod svaki put pred izbore a onda 4 godine niko živ za njega ne čuje.
Hajd ne serendaj. Pa čovjek nije u vlasti. Šta će obilaziti ljude ako ne može ništa uraditi i napraviti. Ja glasam za Generala! Njemu su SDA-ovci ubili brata i ženu jer im je "smetao".
naravno da su ubili neljudi zenu i suraka al to nisu bili bosnajci patriote to su bili bosnjaci kao emir nemanja izrod iz bosnjackog naroda koji se bio uvuko u sve pore BIH armije,nazalost ima ih jos takvih kao sto je scepo koji bi okreto na raznju bosnjake nazdrvaljo sa dodikom i miskovicem preko skeipa,pogledajte njegove besjede na srpskim tv kako sa mrznjom prica o bosnjacima izbija iz covjeka mrznja na sve bosansko i bosnjacko.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)