Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generale, hvala vam za prološt. Ali vi niste naša budućnost, pogotovo ne s tom pričom. Ne treba nam novi Haris Silajdžić.
Bože sačuvaj SDA, ako bi bio osuđen na izbor između Sefera i Bakira, birao bi bez ikakve dileme Sefera.
Diabolic ti izgleda nemas pojma ko je Sefer ili si placen ds po portalima pises gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veliki gospodin i patriota!
mislis na onog bumbara:.,,,,,,,
Ovako Patriota djeli novac kroz komisije u ministarstvu za boracka pitanja KS..... Komisija za dodjelu stana u vlasništvo Backović Zaim 9 300,00 Halilović Mirela 9 300,00 Kasumagić Edin 9 300,00 Pehlić Alma 9 300,00 Radeljaš Asim 9 300,00 Zejnilagić Azra 9 200,00 Komisija za izbor kandiata na poziciju člana Upravnog odbora i članova Nadzornog odbora Fonda "IKRE" Bukva Edina jednokratno 300,00 Ćorić Alisa jednokratno 210,00 Grbo Denijal jednokratno 300,00 Smajlović Nermina jednokratno 300,00 Zejnilagić Azra jednokratno 300,00 Žiško Elmedin jednokratno 300,00 Komisija za izbor najpovoljnijeg ponuđača za pružanje usluga banjsko-klimatskog liječenja i medicinske rehabilitacije Čengić Faruk jednokratno 200,00 Đešević Šefket jednokratno 180,00 Halilović Semir jednokratno 180,00 Mašić Ibrahim jednokratno 180,00 Pleho Haris jednokratno 180,00 Komisija za izbor najpovoljnijeg ponuđača za pružanje usluga klimats
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Generale imas moj glas. Da si nam zdrav i ziv.
PROBLEM BPS NIJE SEFER, PROBLEM BPS SU LJUDI OKO I UZ NJEGA, EVO NPR DR MIRSAD SELIMOVIĆ, MLAD DOKTOR, UCESTVOVAO U RUŠENJU REVOLUCIJE, IZABRAO SDA KANDIDATA, ŠTA ĆE MU TAKAV, E SAD DRUGI PROBLEM BPS I OSTALIH STRANKI JE ŠTO SVAKI PREDSJEDNIK KRŠI STATUT KOJI JE ON POTPISAO, TREĆI JE ŠTO NIKO OD NJIH NEMA PROGRAM I PLATFORMU BAZIRANU NA ČINJENICAMA I ZAKONIMA, SVI IMAJU SAMO JEDAN CILJ VLAST U CILJU PODJELE ONOG ŠTO JE OSTALO, I NAJGLASNIJI SU 30 DANA KADA IM TREBAJU VAŠI GLASOVI, 2006 UPOZORIO SAM SEFERA NA LOPOVLUK POJEDINIH I KRAĐE GLASOVA,UVEO NAM JE POVJERENIKA,A MI GA UVELI U PARLAMENT,IZDAO TUZLU I NAS,PRODAO NAS I 2008, NA NAŠ REZULTAT SJELI SU DR MIRSADA PRAŠO I NJEN DUPELIZAC I LAŽNJAK DR NAUKA SENAID HADZIĆ SA SVOJIM POLTRONČIĆEM MIRSADOM SELIMOVIČEM KOJI JE TADA BIO STUDENT POLTRON, SVI SU NAPREDOVALI OSIM PRAVIH BORACA, ZATO NEKA MI GENERAL OPROSTI ŠTO SAM SAD JA PREUZEO GENERALSKI ČIN RBIH, ON NEKA BUDE DIO NJIH KAKO JE DAVNO IZABRAO ILI NEKA VRATI DUG....TUZLACIMA
Kada stavimo sve probisvijete na vagu, ove godine general dobija moj glas...NEDVOJBENO!
Ova prica me podsjeca na pricu radikala ,tj. na onu njihovu cuvenu krilaticu Karlovac- Virovitica -Karlobag. Koliko covjek mora biti glup i naivan pa da nasjedne na ovu pricu .Kakva republika jadna ti majka , previse si ti nepismen i nesposoban za takvo nesto .iako bih ja to volio ,al nema od tog nista . dosta je vise nerealnih obecanja , meni vise nije do ratovanja . bas me zanima da li bi ti sin bio u diverzantima ,ili bi bio pod tvojim skutima kad bi se zakuhalo ponovo. Sefere , uzivaj u penziji ,zasluzio si.
A moram pitat generala: S kim mislite pravit Republiku BiH? Kako? Sjesti sa Srbima i Hrvatima za sto u partiji pokera i nekako ih zayebat?
Ja sam pozurio sav "naostren" da nesto kazem generalu ali top komentar od diabolic2 je rekao sve. Bravo.
svi po nesta idu ko ce nam obecati 100.000 radnih mjesta.,da glasamo za njega.,
pandurevicka obecala radna mjesta
Vodijo si ti nas jednom i nes vise nikada,uvijek su cetnici znali prije nas gdje ce biti akcija.....
Sefer koristi taktiku Milorada Dodika, a ovaj opet je učio od Harisa.
Dragi moji, nikom duzni Bosnjani, valja nama opstajati i izboriti se protiv ove nemani davno pomucenog razuma, koji zadojeni mrznjom prema nepravoslavcima svakodnevno masu kamama, uvijek zedni i nezasiti kolicinama prolivene krvi njihovih im prvih komsija. Ako nista drugo, onda bar PLJUNUTI c.etnika u prolazu je nesto sto bi morala biti svakodnevna i trajna obaveza svakog Bosnjaka, a ne miletisavati se s njima i piti kafu kao da se nista nije desilo.
gadis mi se, pazari
Sefere, lupetaš. Ti pripadaš prošlosti. Kupi štap za pecanje i uživaj u penziji. Kada političari počnu pričat i raditi stvari koje se tiču poboljšanja standarda života ljudi, onda će ovdje biti bolje. Sve dok "brane" svoj narod, dok se bore za "otcjepljenje", dok se bore za "cjelovitost" dok se bore za "opstojnost i ravnopravnost", nema ovdje boljih vremena ni u narednihi 20 godina sigurno. Vjerovali ili ne, ali država se može napraviti i savršeno funkcionisati i bez političkih stranaka, a da bude demokratska da demokratskija ne može biti.
Smrdoguzci imaju srecu da protiv sebe imaju nepismene i korumpirane bosnjacke politicare kojima ne pada na pamet da Dayton proglase mrtvim zbog njegovog drasticnog krsenja od strane svinjogojaca tako da se samim tim i “Piemont srpstva” (RS) proglasava mrtvim i nepostojecim. Bosnjacima je potreban jedan hrabri, karizmaticni i nepokolebljivi lider koji ce okupiti ponizene i obespravljene dobre Bosnjane i povesti ih u odlucno oslobadjanje OKUPIRANE zemlje od srbo-ustaskih divljih plemena.
Imati trista hiljada vojnika pod oruzjem, razoruzati ih i predati 77% Bosne neprijatelju koji je bio pred porazom, moze samo glupi i blentavi Bosnjo. Preostalih 23%, polako ali sigurno, postaje srpska pokrajina zahvaljujuci bosnjackim politicarima - kriminalcima, koji su zauzeti enormnim bogacenjem, bavljenje politikom prepustili Miloradu Dodiku.
Sve suplja prica. U ovakvoj Bosni Bosnjaci ne odlucuju ni o cemu nezavisno od toga sta na izborima nude. Nek neko da primjer da je iko od bosnjackih lidera ucinio nesto pozitivno za drzavu.
Sefere, svaka čast za ideje o reformi vojske, samo ako to i uspiješ, pusti ljudima učenim da to odrade, da nam vojska ne nosi neku ŠKLJ verziju marpat uniforme (koja se razlikuje od američke) koja naravno visi na vojnicima, one zelene prsluke koji k'o da su sašiveni od cerade itd.