Abu Brako al Pazari
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
17.06.2014.
Komentari
286
Komentari korisnika
Od Bosne samo ISIL moze da napravi i drzavu i naciju. Ovo i ovakvi koji nas predstavljaju su toliko karikaturalni da me je stid sopstvenog porijekla.
Od Bosne samo ISIL moze da napravi i drzavu i naciju. Ovo i ovakvi koji nas predstavljaju su toliko karikaturalni da me je stid sopstvenog porijekla.
A, nece se valjda policajac pamecu braniti, a jos bosanski policajac.
Od Bosne samo ISIL moze da napravi i drzavu i naciju. Ovo sto sad postoji je toliko karikaturalno da me je stid sopstvenog porijekla.
Jelenovicka, de, popisaj se i ti po glavama svog naroda jer on nista drugo ni ne zasluzuje.
E, mahnitoga Bosnje, nikad pameti se dozvat. Cini mi se vjekovima, vuk sa ovcom nesto ima..., tralalala...
Imati trista hiljada vojnika pod oruzjem, razoruzati ih i predati 77% Bosne neprijatelju koji je bio pred porazom, moze samo glupi i blentavi Bosnjo. Preostalih 23%, polako ali sigurno, postaje srpska pokrajina zahvaljujuci bosnjackim politicarima - kriminalcima, koji su zauzeti enormnim bogacenjem, bavljenje politikom prepustili Miloradu Dodiku i njegovom najodanijem savezniku Draganu Covicu.
Opstanak Bosnjaka na Balkanu je moguc jedino ako se radikalizuju zesce od cetnickih radikala, a to u prijevodu znaci, u malo vecoj mjeri od ISIL-a.
Ovo je jedinstven (bosanski) paradoks i apsurd, u svijetu nezabilježen, a to je da žrtva genocida želi i hoce da živi sa dželatom, a dželat to ne želi i neće.
Smrdoguzci stalno presutkuju cinjenicu da RS crpi svoj status iz Dejtonskog sporazuma kojim se izmedju ostalog garantuje povratak izbjeglica! Oni otvoreno i na sve moguce nacine sabotiraju tu, za Bosnu i za Bosnjake zivotno vaznu tacku nametnutog im Daytona. Imaju srecu da protiv sebe imaju nepismene i korumpirane bosnjacke politicare kojima ne pada na pamet da Dayton proglase mrtvim zbog njegovog drasticnog krsenja od strane svinjogojaca tako da se samim tim i “Piemont srpstva” (RS) proglasava mrtvim i nepostojecim.