Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gori ste od četnika. Izdajnici
Jel ovaj bio u Njemačkoj za vrijeme rata? Sada se bosnjači? Kako te nije stid ljigo dezertetska
Lijepa moja Švedska.
Nek si se ti zavio plastom nedodirljivog od Alaha cuvanog Bosnjaka, koji je BIH branio iz Minhena. Srecom pa je sef isto to radio al iz trezora Centralne banke. Nu Lagumdzijevom SDP nije mane al ti Igoru nisi crno ispod nokta.
Komsicu, jel se stidis imalo??? Vidis li covjece s kim si u talu, napadaju borce Armine BiH a hvale Dodika??? Kako secti osjecas koji si bio u Armiji??? Da li si se bar malo zamislio s kim si se utalio???
Minhenska brigada bez obraza. lazni mumin i isti takav patriota.
Smece dezertersko
Noooroooood znoooooo!
Ljudi, dajte da ih pometemo konacno na lokalnim izborima, svu ovu zelenu priglupu podrumsko-trezorasko-dijasporsku zgadiju... Valjda to onda pogura i one u RS da pometu svoje hajvane.... I da konacno pravimo drzavu bez ovih idiotskih kontituivnih kleptomana.
Ima pravo da kaze sta hoce.Smeta vam kad govore Bosnjaci, a ne smeta vam kad po Bosnjacima pljuju ljudi poput Igora Stojanovica.Neka im je zacepio usta!!!
Joj botova. Čovjek ima pravo na svoje mišljenje. To mu niko ne može zabraniti.
Imaš punu podršku! Dosta više ovih samoprozvanih FGR koji ne znaju ni ko su ni gdje pripadaju! I treba reći licemjerima.
@SemsaLukic79 posampi ti se na selo iz kojeg si dosla
Kao i većina članova SDA i ovaj gospodin gnusno laže, podmećući neistinu da je Alija Izetbegović bio Vrhovni komandant i Predsjednik BiH. Ovo je laž, isto kao i mnogo drugih. Bahatost nastupa i sakrivanje bahatosti vjerom u Boga je još jedna izmišljotina patriota iz SDA, Niti vjeruju, niti se Boga boje, manji su vjernici od mene, kjafira!
Nisam te bas nesto simpatisao ali evo u ovoj situaciji smatram da si 100% upravu. Svojim odgovorom si im pokazao da si dosta pismeniji od njih i da si bolji insan.
koji Bakirov sticenik..
Ovo kritika? Haj dobro... Konjdzicu, upravo tvoja! vjera (ne Islam, Islam je religija mira, ali vi ste losi muslimani), tvoj odgoj i politicko uvjerenje ti nalazu da budes nacional sovinosta kao sto izgleda, i kao sto jesi. Nemoj se izvinjavati, vec potvrdi da je to zaista tako. Koji si, Citamotu, Automatic, Begovsko kopile, AQurvinSin? Koji si?
Glup i bezobrazan, najgora vrsta ljudi, bolje receno neljudi