Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodikovo pismo Miloševiću (28.09.2000): - Vrijeme je da odeš, Slobodane. Nikad nijedan srpski car, knjaz, kralj ili predsjednik, od dolaska Srba na Balkan, nije svom narodu nanio toliko jada, pustio toliko krvi, ogradio ga od cijelog svijeta, kao što si ti učinio. Srbi u Hrvatskoj više ne znaju gdje je Beograd, oni iz Knina ne znaju šta ih je snašlo, dok je kosovskim Srbima ostala samo vjera i nada.
Dodik će da uredi ovu državu po zakonu EU, da smo svi aktivni kao on ovo bi bila Švica. Država bez entiteta, kantona. Jedan predsjednik!!! Glasam za Dodika!
Vidi Benjamina bi li ikako bilo moguće da nas opet okupiraju ti Austrijanci, neće niko pisnut ovaj put garantujem!
Sreca pa imamo ovakvu gradonačelnicu da nas predstavlja, ovo mogu reci kao obicni stanovnik Sarajeva koji ne prati poliku
Michael Linhart - tako je, šta se imaš sastastajat sa političarima koje je vrijeme pretrlo? Oni su PROŠLOST,samo to još nisu shvatili!!!
Svaki vozač austrijskih zvaničnika sada zna u koju ulicu ne smije skrenuti kod latinske ćuprije.
E ne može biti bolji od kurca. Pardon Kurza
Molim stava na slici br.9 našeg predstavnika organa reda!!!!
Lijepa nasa BiH . Svima draga i mila , a nama jedina. U Bosni se kaže bujrum. Ima svega za svakoga.
Nego kada ce taj spisak ljudi koji su pod sankcijama Zapada?Mislim za Srbe znamo, ali ako ne budu sankcionisani i Asim, Covic, Izetbegovic, Kristo, Jovic, ekipa iz Civilne zastite i svi politickokriminogeni bogatuni iz FBiH kao i iz RS, nema efekta.Molim spisak.
Benjamina draga si mi, ali de se malo dotjeraj pliz :(
slika br 3....gore kuca gori, neko pali nesta hahahahhahaahhahahhahaaaaaa
Onog našeg jadnog cajkana što iza hoda! Ko da je štemo zid maloprije!
jel ovo Zisko u žutom
Gdje ja Austrija a gdje smo mi.....Gdje je Ludi Gavrilo !!!????
Đe su maske gospodo?
Da smo bogdom pametni kao sto nismo pa da nam ovakvi uhljebi ne trebaju nikako.
Das is Valter!