Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebija, to smo već čuli. Kasniš.
@qpress Zasto onda testirste samo one sa simptomima... Testiranih samo 100 u FBiH, a preko 3.000 rjesenja o samoizolaciji...
Sebija Kraljice!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svima koji se bore protiv ovog virusa želim uspješnu borbu i ljudi smanjite kretanje na minimum, ne daj Bože da se raširi kod nas nismo mi kadra boriti se s tim.
Migranata pun grad opet. Ako nista donijeti Zakon da ni jedan migrant ne smije biti spojen na respirator sve dok ima BiH gradjana kojima je potreban. Pa nek se materi setkaju po Europi.
i nema potreba paniciti i kupovati 10 vreca brasna posle pola ti se pokvari i bacas pare,svega ima do jeseni i sledece zetve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo heftu ovo trune na svim kanalima od nasih_do susjednih..svi ovo isto spominju i govore..a,sto ne rece koliko kreveta slremnih ima? Koliko Raspiratora ima? Ko ce meni pomoci sa 148 km invalidnine vojne? Samo supljirate i svi su kao protiv vas..nisuynego protiv nepravde konu pustate da se radi.
Ti se kliconošo ne javljaj. Ti i čojk ti i babo mu ste dovoljno zarazili ovaj narod i ogolili ga da nam i korona dođe ko milost božja. Možda prežive samo zdravi i otporni na vaše lopovluke i marifetluke. Daj Bože da i vas pomete.
Sumnjiva mi je cijela priča sa Kantonom Sarajevo???? Da do sada niti ijedan slučaj nije otkriven da li je moguće???
Ova je kupila diplomu kod Kurjaka
prdimahovino
No shit Sherlock!
Sebija goni se u p.m.
Dobro jutro gospodjo kolumbo hvala nismo znali
LIJEPI INTERNET..SVE SA NJEGA PRENIJELA,STO SE MOGLO PROCITATI PRIJE 30 DANA I VISE.. CESTITAM DIREKTIRICE..
Realno gledajuci Sebija je stvarno uradila gotovo pa nemoguce u KCUS-u, jer svi znamo da je stanje do njenog dolaska bilo haoticno i da su se doktori ponasali bahato, neodgovorno, nemarno, pa cak i medicinske sestre se bile osilile pa nisu vodile racuna o pacijentima i tezim bolesnicima,vec se u svojim sobama zatvore pa pricaju i puse po citav dan i noc.Medjutim, dolaskom Sebije za direktoricu sve se promijenilo na bolje i svi sada rade ono za sto su i placeni bez ikakvog izuzetka.
Ma ti ćeš ko i degenrik Vučić, malo priprijetit, zagalamit, ponašat se kao da su bolnice i zdravstvo u ovom gradu tvoje, a onda ćeš po starom Izmetbegovićkom običaju razgulit u neki sopstveni karantin za tebe i tvog žutog babinog sina negdje u trezoru. Pri tom ćeš sjebavat telefonom uzorne i poštene doktore da dežuraju po 24h u šatorima uz pomoć svojih poltrona, naravno, i to ćeš nazvati učešćem. Šipu ga ba, i tvoj se kraj bliži.
Sebi-ja
Sebi-ja tako je i Alija govorio, ali malo zlata i mome Bakiru
Mrs kravo ohrdana stara j...zutokljunac lopov usta hrsuzi vama dobro doslo samo na sebe mislite crkli dabogda mrsss
KUHRVETINA