Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presmjesne kazne . Koji cirkus sa kaznama u ovoj nasoj drzavi . Sta bi sa onim Mevlidom sto ubi onih 15 amerikanaca?
jbg, malo hodas sa puskom oko neke ambasade ako hoces da dobro odrobijas. ako hoces malo da upoznas zatvor, zatvorenike, cuvare, da probas zatvorsku hranu ubijes nekoga, silujes, pregazis i sl.
Criskus drzava i zakon
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pucaš na ambasadu Amerike dobiješ više nego da si ubio 10-oro ljudi. Fino.
Cuj 18 godina za pucanje na ambasadu...a vala koliko se ovi nasi stakori uvlace amerima dobro nije i smrtnu dobio.
Pa to ti je isto kao da si pucao na Ameriku. Blesavi Mevlid nije ni računao šta ga čeka. Ova dvojica kriminalaca-ubica su dobili blagu kaznu.
SAMO!? NAŠA POSLA.
zna li neko -da li bih dobio manju kaznu da sam ubio psa lutalicu?
stvarno, preblage kazne..ovo je uvreda za normalan svijet o cemu oni u sudstvu razmisljaju??
Kako vas nije stid da za ove kazne kazete da su "dugogodisnje"? Brate, ako nemate love da ih drzite u zatvoru duze, onda metak u celo i zavrsiti s tim.
malo brate, malo. ubiti covjeka i odlezati tricavih, prosjek 4-5 godina, malo brate. pa to mu daje novu mogucnost da opet ubije
Uz dobro vladanje i već odležanu godinu, eto njega s puškom na ulicu za 4 ili 5 god..... Kakva smo mi jadna kasaba to je čudo...
Pravna i imovinska sigurnost gradjana je katastrofalna. Ili ce nas drzva braniti ili da nam dopuste da se naoruzamo i branimo sami.
Tiberiuss, ne samo imovinska, nego i sigurnost života je na nuli.
Uch.. burazeru 9 godina je "enough" za pokajanje.Jeste da je malo ali...
Dugogodisnje cccc predstavu o vremenu ove nase sidije nemaju. Dugogodisnja je 30 gd ili dozivotna mu bolje pristaje.
"dugogodišnja"robija 10 godina za ubistvo,ovo su skandalozno male presude,treba mijenjati zakonsku regulativu i za ubistvo sa predumišljajem najmanje 20 godina robije, za ovakvo djelo se u Kini dobija metak u glavu a u Americi sigurno dosta strožija kazna.
Pa postoji li u Bosni kazna za ubistvo veca od 10 godina?
I uzasno me zanima obrazlozenje koje je dao sudija u ovom procesu, ovo je za svaku osudu. Mislim da treba narod referendumom da se izbori da minimalna kazna za ubistvo bude 20 godina.
Seade Mujkiću, ne može te spasiti ni Mehmed Mujkić, skupa sa sa Kufijem i Fufetom.
došli na vrata i ubili čovjeka jer su mislili da ima love u kući i tako mizerne kazne,... izgleda da je osveta u ovakvom slučaju jedina pravda.
Znaci toliko vrijedi ljudski zivot u Bosni
5 godina za ubistvo, e jadna drzavo
Zivot u BiH vrijedi 10 godina zatvora koji ce vjerovatno biti skresani na 6-7 godina.Pametnom dosta