Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjece, kao u filmovima, sve se zataska, dobro je, niko nije ni cuo ni vidio.
Nije nista bilo, mir, mir niko nije kriv, puknem tebe ja, puknes mene ti, al ipak mi smo za suplju spiku uvijek svi. Vas SDU, na celu sa Pecancem, Sarajevo je siguran grad, ima li kraja pateticnim i perfidnim izjavama od strane ovih demagoga.
Moj Pećanac nisi u stanju prikupiti informacije o stnju u vlastitoj stranci, sta onda da ocekuju građani ovog kantona.
Ljudi su preko noci promjenili politicki stav i sad stoje iza price da to nije istina.vec sutra mozete ocekivati stav da su samo malo glasnije raspravljali o vaznim kantonalnim problemima.pa jel demokratija ili nije ?
Stranka pobjeguljica i bračnih drugova.
Eto im sad,sami su htjel ida budu produzena ruka SDA krimosa,pa sad nek trep posljedice i nek tvrde kako se nesto nije desilo..hahahah kako su jadni
jaooo stranke i divljeg zapada xD šta reči?
Ma kod njih se ne zna izgleda ko pije, a ko placa, toliko su neorganizovani da to postaje smijesno. Ovo mi sve lici na jedan veliki cirkus od "ozbiljne politicke stranke" kako se nazivaju!