Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tih predmeta na aksam schule.. Pa zato nije upucena... Al rekla - kazala.. To je naucila i bacat suplju isto tako.Al na zalost nije ona jedina... Citave generacije priucenih strucnjaka su izmigoljile iz rupa.. I falsifikovanih ministara ima koliko hoces.. Pravi strucnjaci ne mogu vise ni u skoli nastavu drzat.
Vec sada je jasno da "drzavama" koje nisu usle u EU je sudbina da budu marginalni vazalski protektorati. Ono sto jos nije jasno je da li ce gazda biti Njemacka ili Turska. Njemacko i tursko razmisljanje je imperijalno, i Balkan smatraju svojim.
Kakva Zeljka Cvijanovic i ostale gluposti.
SDS i ekonomisti hahaha Od svoih velikih strucjnaka stranku im vodi nastavnik fizickog :'D
Željko a ne Željka
ČOVIĆ UPRAVO IZJAVIO U BANJALUCI DA ON ZASTUPA SNSD u PARLAMENTU ! Odmah vanredna sjednica PArlamenta da se vidi za čije je zastupnaje dobio mandat i može li biti u hrvatskom klubu ili ide u Srpski klub !! Naravno moraće i objasniti odakle on Draganče Čović Čirirlica ( po čirilici kojom se potpisivao) hravtski član predsjeništva i odkale Srbima TRI PREDSJENDIKA a bošnajcima samo Sebija !
Seoske varalice.
Evropska droljica
ma ne zna.ona prvo osnove matematike 113% posto jeftinija
željka daj pičkee
@KIKSER101 frajer dobio konkurenciju u liku premijera Srbije pa se sad napalio haha