Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOze me sacuvaj da je moja stranka SDA ... GLUHO BILO !!! a ja kriv nisam sto je karadzic optuzen za ratne zlocine, kojeg su kao majmuna fatali, bio vodja te stranke. nisam ja to izmislio. a tip da je imao cistu savjest isao bi sam u haag i fino objasnio svoju neduznost. jasno k\'o dan.
Dodji pameti. Stranka je ustavom postavljena. Ali ako ces mene pitati onda su sve stranke fasisticke. Problem je u tome sto ti samo SDS vidis fasisticku a ne svoju SDA. Obadvije treba zabraniti i trecu HDZ. I jos nesto, voli srpski narod u Bosni, kao i Hrvatski jer samo tako mozes biti pravi Bosanac. Pravi Bosanci nemaju mrznje prema svojim ravnopravnim narodima.
pa to je zabranjena fasisticka stranka.. oni trebaju sami sebe zabraniti!!
Hebo lud zbunjenog