Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od kako su izgubili federalne koalicione partnere sds-ovci vape za starim dobrim zlatnim vremenima... no za razliku od federacije u rs-u su izbori demokratski i legalni. rs je sa dodikovim snsd-om ekonomski prodisala, dok se u vrijeme vladavine sds-a gusila od jada, bijede, javasluka, kriminala i nemorala.
ma sve je to jos jedna igra dodika i slicnih njemu. nadajmo se samo da je posljednja. ako je nekom za utjehu bar .
Samo sabur. Srbi će se na kraju poklati između sebe. Oni koji ostanu stat će ispod jedne šljive. Nikome nije do zore gorjela.
Demilitarizacija neće biti NIKAD,razlog je jednostavan,da se nebi ponovila 1992-95.
@svašta Prvo smisli šta ćeš napisati, pa tek onda piši. Ovako lupaš kao maksim po diviziji.
Haha, cuj demilitarizacija... to se srbi malo prepali, ha? Nikakve demilitarizacije nece biti, nisu Bosnjaci budale. Ustvari, moze demilitarizacija ako isto bude i u Srbiji i Hrvatskoj... znaci nikad, buahahah
Joj jesu mi vise dosadile ove ispusene mustikle iz SDS-a. Bili su na vlasti pokazali su nam da nemaju blage veze ni o cemu. Pokrijte se i usima i cebetom i ne izlazite vise.
Genocidni i jedni i drugi ,tako da nema se sta objasnjavat.
Isto sranje drugo pakovanje.
rekoh ja vama da sam ja istinski socijaldemokrata, pa vidte njih kaki su...naopaki
Dodik bi ipak trebao da bude zabrinut jer SDS-esesovske ubice su na slobodi. Samo je Zdrale u zatvoru koji nije glavni.. Mogao bi proci kao Koljevic, Mauzer, Knezevic, Jugovic, Djogo, i stotine drugih koje su po nalogu SDS-a likvidirali..
Najpametniji potez koji bi Dodik trebao da ucini je zabrana rada SDS-a