Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije realna takva vecina jer treba postovati legitimnu volju svakog od drzavotvornih/ konstitutivnih naroda. Samo tako mozemo krenuti naprijed i graditi neko normalno drustvo bazirano na uzajamnom razumijevanju i, nadasve, postovanju. Bilo kakve igre, preglasavanja, nadmudrivanja i podjebavanja u pravilu se vrate kao bumerang, a onda u konacnici samo maleni covjek pati jer napredak drzave kaska i odgadja se unedogled. Unormalimo se i postujmo se!
Upravo tako! Kada muslimani shvate da ovo nije njihova drzava onda cemo krenuti naprijed
Baš je super kad muslimani podržavaju nasljednike Radovana Karadžića
U SDA su ostali samo nesposobni i spremni na popuštanje samo da ostanu na minderluku i da obezbijede svojim prapra unucima uživanje bez truda. Žalosno je kako su njihovi članovi u skupštini kantona zlonamjerni, sve napadaju samo da napakoste, mada je ovo prvi sastav vlade kantona koji je počeo da ispravlja njihove propuste koji su se nagomilali decenijama.
SDA je počela kao patriotska stranka ali što je valjalo otišlo je iz nje.
izbacite SNSD i to ce biti nesto najljepse sto se moze desiti
Eci peci pec.. ti si mali zeko...
Pusta teorija,mada SDA ne smije popustiti Dodiku.BIH mora ici ka Nato i EU
@DAVNOBILO Kako?
Mogu raspustiti i onda treci clan ulozi veto i ajmo sve nanovo. Jebu oni nas sve koliko su bolesni ovi oliticari da i posle izbora dvije god produ u njihovoj borbi. Svima se tesko od para odvojiti
Od ovakve nakaze od drzave oni bi da prave montruma, ukidajuci cak i institucije samo da bi se odrzali na vlasti...Samo zaboravili su jedno a to je vitalni entitetski interes, tako da od preglasavanja nema nista! Ali dobro je da pokusavaju Snjooke da preglasavaju, da Srbima 7vijek bude na pameti kako bi se proveli u Bosni i Hercegovini kakvu je snjooke zamisljaju...
super jos da imaju pertnere
Sve ovisi od DNS-a koji imaju delegata u Domu Naroda. Jer ako se DNS prikloni SNSD-u, onda ti ta nova koalicija ništa neće znači ako će je SNSD i DNS moći opstruisati u Domu naroda.
samo jako bakire
Jel vama jasno da SNSD ima trecinu u domu naroda BiH, sto je dovoljno za blokadu svega?
SDS organizator i izvršilac etničkog čišćenja i genocida u Bosni Kad su izgubili vlast, promijenili su dlaku. Jesu li promijenili ćud ?
Ovi ko šaha da igraju kombinacija