O promjeni Ustava BiH
0
SDS prikuplja potpise za referendum
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto ste stali? mislim kad ste tako lako mogli uci.
SEJFUDINE TI RECE DA STE STALI 5 KORPUS PRED PRIJEDOROM TI IZGLEDA ZABORAVIO DA SMO MI SRPSKI DOBROVOLJCI STALI U BIHACU BALISKA FUKARO
Niko normalan ne moze opet zeljeti rat. Niko normalan! Bosni treba dogovor svih njenih naroda. Podjela na cetiri regije moze, ali bez FBiH i RS.
dodik nema mandat da prekraja bih kako on hoće, to mu nisu bila predizborna obećanja, izbore je dobio jer je rekao da će raspisati referendum o izdvajanju rs... a danas gospodin krčmi kosti i zemlju kako hoće...
Moze RAT.Nije problem decki.Mi iz 5 Korpusa smo ionako zaustavljeni pred samim Prijedorom.Mi smo spremni za nastavak.Bosnjaci su spremni braniti svaki m2 BiH.Zapamtite to vec jednom.Svaki m2 BIH za nas je SVETINJA!
@ivan: zaboravio si reci \"bre\"
majku vam majmunsku bre. reko je karadzic idete u nestanak bre. nema vas bre. ZIVELA VELIKA SRBIJA!
da rata nece biti. a glavni razlog je sto smo danas podjednako naoruzani. da srbi danas imaju jna a bosnjaci samo nekoliko hiljada kalasnjikova zaratovalo bi se odmah. koliko god zvucalo paradoksalno danasnji mir mozemo jedino zahvaliti oruzju koje se nalazi u bosni. i to je razlog sto velikosrbi traze demilitarizaciju bosne. oni koji zele mir moraju biti uvijek spremni na rat. a kolikio smo bili spremni za rat 1992 znamo i sami i sta nam se dogodi.
sve je ovo go jad i cemer. niko od vas ovde nema gaca na sebi, a ratovali bi. rata nece biti, utuvite to sebi u glavu. Koliko vidim, na obadvije strane postpji pozicija i opozicija Prudu, sto je dobro. Dok god se dogovara i pregovara na civiliziran nacin ima opcija za sve. Kompriomisa mora biti, inace ce ovakvo stanje trajati jos barem 200 godina.
samo se ti tjesi u tom svom podrumu lijecite svoje kompleke pricama kako smo bilibolje naoruzani od vas. hahahahahhhhahahhahahhahahhahahhahahhahahahahhahah vi sa jna a mi sa embargom na oruzje i i ispadosmo naoruzaniji od vas. najgore je kad pocnete sami sebe lagati. na sta ste danas spali a 1992 godine ste glumili Boga na ovim podrucjima.
Hej i ja sam na Facebook stavio oglas da prodajem našu dragu BiH za 1KM.Samo ozbiljne ponude uzimam u razmatranje!
Imali ste vi oruzija dovoljno od92-95.Samo boraca niste imali kad ste se svi u njemacku razbjezali.Pa ste hvatali zaostale srbe i hrvate da se bore za dzamahiriju.Sto bi ste sad ratovali nece niko da zivi sa vama i gotovo.Federacija je pred bankrotom,nemate robnih rezervi.Bilo bi opet help baznia pleaseeee.Bomo snimaj pjemu Miss Sarajevo 2
mi smo gledali kako ste vi preuzeli jna 1992. e u tome je bitna razlika danas. danas ne gledamo ni vi ni mi. jedino sto vi nemate jna a mi imamo tvornice granata i municije koje izvoze svoje proizvode u 50 zemalja svijeta. e sad koliko imamo sirovina za proizvodnju to nemogu da ti kazem a ti sam procijeni imali razlike na terenu izmedju 1992 i danas.
ja cu prvi kopat
BAGRA SELJACKA SDS-ESOVSKA OPET POKUSAVA DA UVALI SRBE I OSTALE U RAT...NAJELI SE KRMETINE, NALOKALI SLJIVE, NARAVNO PODOBRO NAPLJAKALI I ZA VRIJEME RATA I I \"POTLJE\" RATA I SADA BI DA SE IGRAJU RATNIH IGARA...