Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga zeno cujes li sebe sta pricas? Becirovic samo nije za fasizam, genocid i ratne tvorevine nastale na zrtvama ove drzave, kao sto je RS. Da li zato zasluzuje smjenu sto ne podrzava obiljezavanje i slavlje te godisnjice?
Treba smijenit ovo djubre od covjeka. Fujjjj !!! Svaka cast na incijativi SDS-a. Gdje ces gospodine Denise reci da je partija vaznija od covjeka.
Samo traze neke banalne razloge. A ni ona nema vise pojma ni sta hoce ni o cemu prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ONI TI GA PUŠE DENISEEEE....
Udruzili se sda i sds?? ovi pokretali pitanje vitalnog nac interesa, a sad ovi traze kao smjenu??
http://www.youtube.com/watch?v=U5o9q9pX3J8 snimak govori vise od hiljadu rijeci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pandurevicka skontala koliko koliko se Denis bori za ovu drzavi i koliko je spreman uciniti za nju, da je opasan po RS i njihove fasisticke politike, pa je bolje da ga se sto prije rijesi, jer im predstavlja opasnost.
nisu dostojni ni za Qrac da ga povuku.
O braco Srbi dodjite pameti Ne slavite 9 januar - to je namjestaljka Na taj dan je rodjen Murat, sultan Murat oce da nam smjeste
svake godine ga smjenjuju :)
Kakav sds, pa oni su manjina u poredjenju s ciganima, sta oni hoce.
jos ce se svecanije proslavljati dan republike srpske posto ce sds biti na vlasti od oktobra 2014
Pjenis Pandurevicko, pjenis
sine denise idi svom lagumdžiji puzati u cm.ar nego da podnosiš inicijative.
covjek je samo istinu rekao...sta je tu problem..pu *** ih majku
jebo ti dan genocidne šumske mater onu seljačku dronfuljo. OSNOVANA na genocidu! to se nikad neće zaboraviti. čitav svijet zna koja ste djubrad, lažljivci I genocidaši. poserem vam se na sve krsne slave I kojekave slične gluposti. samo diskriminacija vlada u šumskoj I ništa drugo. Nego šta ono Venecijanska konvencija kaže o ovom diskriminirajućem kvazi-prazniku?
jeste li skontali poentu price? ima zkon koji omogucava da se neko izbaci iz vlasti prije isteka mandata. samo treba likove predloziti u parlamentu. predlozite svoje kandidate. glasam da se prvo izbaci Nikola Spiric, notorni lazljivac, koji vec vise mandata sjedi u Savjetu ministara kao maskota.
Moja Pandurevicko MILF-aco, kad bi se tako smjenjivalo u ovoj drzavi ko krsi njen Ustav, prvo bi RS ostala bez politicara, krenuvsi od vaseg Vrhovnog vodje. Bosnjaci bi ostali bez jedno 80% svojih. Najbolje bi prosli Hrvati. Oni bi jedino ostali bez Vodje, poznatijeg kao Miloradovog lizaca hemoroida.
Sve su nacionalne stranke ista djubrad. I cini mi se da su svi u talu samo da narod zajebu a njima da je dobro. Kad cemo pameti doci i sve ih ponovo na goli otok otok poslati?
Nije bitno biti sposoban bitno je biti podoban
Cim neko radi svoj posao ne valja